Saknar en varm, kurrande...

Innan jag började mitt "nya" liv som jag lever nu, på Storgatan, med Johannes och jobbar på Intersport, så levde jag ett annat. Det var i en 2:a på väster, gick på gymnasiet och jag levde ihop med mina underbara Missar. Jag saknar katterna jättemycket...

För 4 år sen fick jag en grå, fin kattunge av en dam från Filipstad. Trodde det var en kille, så han fick heta Tisse. Efter ett tag när Tisse blivit äldre upptäckte jag att det inte var en mansgrej mellan bakbenen. Det fick bli en Tissan istället. En stund efter det tyckte jag hon blev tjock, matade jag henne för mycket?

Nix pix, på min 18-årsdag kläckte hon ut 5 små kattungar. 4 var grå, en var svart. Fastnade direkt för den svarta, det var ju en liten Bagheera som låg där i katthögen, som det första svarta skäggstrået för en tonårspojk. Det var så mysigt att ta hand om kattungarna! Gav bort de gråa kattungarna när de var 10 veckor, och två återstod, Tissan och Bagheera.

Här är bilder på dunbollarna!

         
 

The hunting

Idag har jag vait ledig!! Har irrat runt som en yr höna på stan i jackten efter den perfekta nyårsklänningen. Kom hem med en digitalkamera, ingen klänning. Konstigt det kan bli.

Så nu sitter jag här med panik! Vad ska jag ha på mig imorgon?!

Men nu kan jag ju iallafall fota mig med min inte köpta klänning, det kan bli grejer... Höjer kanske läsarstatistiken en aning iallafall.

Stääääda, diiiiska, laaaga maaaot..

Kvällen blev en riktig städarkväll.. Orkar inte mer nu, fortsätter på tisdag, min lediga dag. Då blir det skuuuura...

NU: chill. resten av kvällen.


Biolördag!

Igår gick vi på bio, Australia. Mycket bra film! Enda minuset var att filmen var 2,45 lång... Lite för lång för att se på bio tycker jag, men däremot måste man ju ha bioljudet för att se filmen. Romantik på hög nivå!

Värd att se tycker jag, filmen ger verkligen en tankeställare...


Påminnelse:

Har inte skrivit denna påminnelse på ett par dagar nu:

21 DAGAR KVAR!!

Nu börjar det verkligen närma sig... Om tre veckor precis just nu är vi säkert jätteförvirrade och irrar runt på Frankfurts stora flygplats. OOooOOooOO så spännande!! :)



Bilderna är från Surfers Paradise, ligger på östkusten. Som vi planerat nu så kommer vi besöka det stället efter vi lärt oss surfa (om vi nu gör det), men det märks... Hoppas!

En nyhittad sida!

Jag har hittat en allderless underbar sida... http://www.karmaloop.com/ ! Har aldrig hört talas om den förut, frågan är ju om det går att shippa till Sverige? Har inte kollat så noga, men antar att jag måste lägga ner eftersom jag säkert inte hinner få de saker jag vill beställa innan jag åker.

Nu har jag inte lärt mig hur man gör ett sånt där fint kollage som andra bloggare har, men fixar lite vanliga bilder på ett par godingar...


Om att halvsova

Då var jul ledigheten slut. Hela två dagar blev mitt jullov. Tack handels!

Jobbade idag, 1:a dagen i mellandagsrean. Kan säga att jag är så trött att det är jobbigt att skriva på datorn. Att orka slå på TV:n vet jag inte hur det ska gå... Hu.

Idag förbättrade jag brännan en aning, tänk om jag kunde få tjejens kropp på bilden på köpet. 55:- vore det väl värt?


Juldansen

Jag är totalt slutkörd av denna jul. Däckade i 4 timmar när jag kom hem från Hallsta. Trodde aldrig jag skulle kunna somna ikväll, men ögonen är redan på halvstång. Jobbar imorgon, så i år blir det ingen juldans... Kan bara tänka mig hur mycket människor det är därute som är dyngrak just nu. Inte jag! SO PROUD!:) Kommer må bra imorgon...

Nej, det blir en tidig kväll, nu hoppar jag i säng och väntar på obligatoriska Scrubs som börjar om 20.

Bjuder på en bild från förra årets julfirande. Detta i Skara på Ohlins(?):


Strålande JUL!

Det blev inte hem till far på jul, utan till Hallstahammar, där min kusin och hennes kille och 2 barn bor. Vi hade jättemysigt och åt julmat, snapsade, fick julklappar och roade oss hela natten! Farbror Flås kom förbi som vanligt, och han hade med sig fisk och alkohol som räckte natten lång.

Senare på natten spelade vi Idol på PS3:an, haha ojoj, tur att det inte finns inspelningsfunkion!!!

Julklappar jag fick sammanlagt under denna jul:

  • tre böcker
  • handuk
  • solskyddsfaktor
  • almanacka
  • strumpor
  • Nivea-set
  • pengar (7000 kr till resan!!)
  • godisskål, ÖVERFYLLD!
  • Naomi Campbell parfym
  • orgasmo grej till håret=)
  • resedagbok
  • spa kit
  • två handukar som man lägger i vatten så blir dom stora
  • floating + massage från företaget
  • SOLO, SLITZ, MOORE, ELLE tidningar
  • köttfärs (!)

...Och det allra bästa från min älskling; namnhalsband i silver, jättefint!! Ska aldrig ta av mig det!

Jag har haft en UNDERBAR jul! Älskar er alla!


Pheeew

Nu är alla julklappar klara och nu inväntar vi julaftonen med spänning. Vet fortfarande inte vart jag ska vara. Det återstår att se!!

Underbar julklapp!

På tal om jobb, nu när jag var inne på den svängen, hade vi julfrukost imorse. Alla Intersportare samlades på Örebro slott där vi fick grötfrukost och julklappar. Kunde inte fått bättre julklapp, ett presentkort på Hälsokällan innehållande floating och massage!!!
Har alltid varit sugen på att testa detta ägg, och det ska ske! Ska försöka boka innan resan, får se hur det går. Hoppas!

Tack Mr. Intersport Jaeger


Think fast!

Det var verkligen julrusch idag på jobbet. Det är kul, tiden går fort och man får träffa mycket människor! Men i allt positiva finns en tråkig detalj, snattare... Helt plötsligt bara tjuter det i larmbågarna och allt bara stannar upp som om man fryser bilden. En tjyv. Sen börjar springturen.

Det är inte smart att snatta, och mindre smart att snatta i en Intersportbutik. Tänk lite! Alla vi som jobbar där bär dagligen bra joggingskor. Jobbar man i en Intersportbutik är man uppenbarligen intresserad och sysslar en del med träning och idrott. Att tro att man kan smita undan genom att löpa, är väl inte världens bästa tanke. Vi kommer ifatt dom! (Vi och vi, mig kan man ju diskutera) ;)

We will get you... Grr...





Resonemang: Det är som att tävla i glasblåsning mot en glasblåsare. Haha 

So long time ago..

Oj, nu har jag visst haft fullt upp senaste dagarna!

I fredags var det årliga julfesten hos Morgan... Det handlar om att träffas, äta julmat, byta julklappar och sist men inte minst betydelsefullt; dricka så mycket det går! Jag tog det väldigt lugnt eftersom jag hade jobbarhelg. Men det var riktigt kul + att det inte är allt för ofta det är jag som faktiskt kan iakta spännande saker som händer... ;)

       

(Bilder tagna från Linda, som för övrigt har skaffat blogg! lindasofie.blogg.se!)

Nämen?! Har det växt?

Idag kom mitt hår från www.rapunzel.nu! Det gick fort, beställde det i måndags kväll! Klart jag delar med mig av hur det ser ut, här kommer några sunkiga mobilbilder!

Före:



Efter:




Det tar 10 minuter att sätta i håret, och 3 minuter att ta bort! Inte illa pinkat va? ;)


Dagens 2 do

Saker som måste hinnas med idag:

  • Besöka doktor
  • Städa
  • Panta
  • Handla mat
  • Fixa de sista julklapparna
  • Julklappsrim?
  • Pedikyr/manikyr

Besöka doktorn är avklarat. Tänk er eran värsta fobi och multiplicera med 137. Där har ni min sjukhusskräck. Bara jag kommer in och känner den sterila lukten, blir jag att tänka på sprutor, nålar, skalpeller och död. Och ja, jag näst intill svimmande hela tre (!) gånger under besöket som varade 25 minuter. Tack gud, för att du inte gjorde mig till diabetiker!

Om jag inte hade haft så nära till Lucullus hade jag cyklat, tänk er mig komma där på cykeln med all pant...



....

31 dagar kvar tills jag befinner mig på flyget till denna underbara strand, Scarborough beach.


Vart är min man?

Kul att kolla igenom gamla bilder! Här var jag, Linda och Lisa på bröllopsvisning på slottet för typ två-tre år sen. Sjukt nervöst och kul. Synd att jag inte kommer ihåg vad det heta mannen jag gifte mig med hette...;P

Jobbar borta denna vecka.

Saknar dig lover...


Långhårig igen!

Kunde verkligen inte låta bli att klicka hem alla dessa små strån. Har haft extensions förut, det enda jag tyckte var negativt var när man skulle tvätta håret och sova med det, kändes som en skabbig räv i huvudet tillslut. Detta är världens bästa problemlösare, clip on!


Bilder

Ooo, gjorde en liten städning av datorn, och hittade en mapp jag undvikit länge... Bilder från en photoshot för mer än 1,5 år sen. Här är två exempel:





Working holiday, flygbokning, planering...

Som alla vet ska jag åka till Australien 16:e januari. Med det krävs lite planering och en del arbete som jag tänkte dela med mig lite av, om någon därute är sugen på en Australienresa.

Beroende på vad man ska göra och hur länge man ska stanna behövs för det första ett visum.
Jag kommer stanna i 5 månader och tänkte fylla ut reskassan med att jobba en del. Därför valde jag ett visum som kallas "working holiday". Jag får stanna i Australien upp till 1 år, för att semestra och jobba, men måste byta arbetsgivare var 6:e månad.

Det är lätt att söka visum, jag gjorde det på internet, https://www.ecom.immi.gov.au/visas/jsp/index.jsp?visaType=WORKING_HOLIDAY.
Det kostar ca 1000 kronor och tar 15 minuter att svara på frågorna. Frågorna är enkla, ex vad man ska göra, om man har sjukdommar osv. När jag var klar med frågorna och skickade in, tog det 2 timmar innan jag fick positivt svar.  Visumet registreras i passet, så man får inga papper eller sånt krafs hem. Mkt enkelt!;)

Sen gäller det att fixa själva resan också. (Bäst att göra efter visumet, tänk om visumet inte skulle bli godkänt och man sitter där med en svindyr biljett som inte går att avbeställa!)
Jag gick in på internet även här. Resebolagen i stan tar ju massa extra avgiter för info man kan hitta själv!
Sökte "billiga flygresor" på eniro, och fick upp tusentals träffar. Det tar tid att hitta sidor med bäst priser, men tillslut blev det flygpoolen.se. Fick biljetten billigt om man jämför, 12 700:- med Lufthansa.

Sen kommer vi till boende. Det har jag inte fixat! Tänkte ta det som det kommer... Finns 1000-tals med hostels, så någonstans kommer vi bo. (Har ju en bror som bor där också, han kan nog fixa något...) Helst vill jag hyra en lägenhet, men kan inte göra det förrän jag är framme. Finns en kanonbra sida även för det, http://www.realestate.com.au/.

Efter det är resan fixad. Då är det bara allt "småarbete" kvar. Söka tjänstledigt, hyra ut lägenheten i 2:a hand, fixa så att alla räkningar får autogiro, osv... 

När allt detta är klart, så står man där jag står nu. Bara väntar på att få åka... 32 dagar kvar idag!

Hoppas ni fick några nyttiga tips, ni som känner att det är dags!




Att orka röra sig

Idag är jag hemma och sjuk från jobbet. Har inte orkat någonting idag, så tog mig en 10-minutare utanför dörren för att hämta hem mat från Rosalis Deli. Vet inget ställe jag kan bli riktigt vrålsugen att äta på, förutom Rosalis.
Extremt intressant dag må jag säga.

Någon bra serie att tipsa mig om?


Underbara söndag...

Igår var det julfest med jobbet. Vi var på slottet där vi åt och drack gott. Ett par vinglas för mycket, och en tråkig sak hände under kvällens gång, men well well. Sammanfattat väldigt bra.

Idag firade vi julafton hemma hos mor. (Dom åker ju till down under på tisdag, och blir där i tre veckor) Jag och Johannes åkte direkt efter att bakfyllan började släppa lite imorse. Men om jag ska vara ärlig var nog inte den bilturen helt laglig. FYYY mig..  

Nu ska jag chilla och kolla lite nerladdat DH!

Have a nice evening!

Vad är en blogg utan bilder?

Vad är det för likhet mellan blask och en blogg utan bilder? Båda är lika tråkiga.
Jag har ingen digitalkamera än... (Måste inhandlas innan resan) Men kan lägga ut en bild från datorn för att tygla er.

Här är vi när vi är som snyggast för 1 år sen...


Dagen i meningar

Dagen har gått bra trots mitt veka morgonhumör i morse..
 
Lekt städtant på jobbet idag, städade 5 timmar i personalutrymmena. Nu skulle man kunna slicka vattnet ur toalettstolarna... Yummie!    

Var på Make up stores klubbkväll nyss med mina underbaraste. Har redan handlat därifrån för närmare 1000:- denna månad, så det fick bara bli en rengöringsgrej. Men de underbara handlade massa goood stuffs.   

Love!

Jag älskar snö, speciellt när det senare kommer bli blask.

Hääärliga torsdag. Bara vaknar upp och det är snö överallt. Till och med inne i lägenheten. Ja, jag råkade somna med fönstret öppet. Det är sånna här dagar man vill hoppa med huvudet före från 10:e våningen. Eller skära upp underarmarna längst med ådrorna.

Trevlig torsdag på er!


Mmm...


Nu finns jag!

Om 37 dagar bär resan av mot krokodilerna, giftormarnas och kängrusarnas land, Australien. Ni ska få hänga med på allt genom bloggen!
Let the game begin...


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus