Oskyldig!

Nej vadå?! Jag har inte gjort nåååånting!



Godmorgon!

Jag somnade klockan 4 inatt... Vem tusan börjar spela dragspel, drummor och massa instrument klockan halv 4 på natten liksom!? Lät som de stod ute i mitt kök!! Jaja, vaknade nyss iaf, detta kommer bli en bra dag!

NU: Fortsättning med städningen! SEN: Shopping på stan! Ska ju ut ikväll, istället för Noramarken så kör vi tre små gummer här i stan!;)


Fredagsnöje!

Och NU är jag klar med städningen. Skrubba toaletten och skura, putsa och gno i badrummet klockan 22:30 - 01:30 en fredagsnatt är väl inte många 21-åriga brudar som gör kanske. Men jag tänkte bara på min egen hälsa. Man skulle få svininfluensan av att bara sätta sig på toaringen, så det var ett måste. Varning för svampinfektioner av att ställa sig på vågen. Jag skulle inte enns så mycket som kräkas i den toaletten för då skulle man säkert få klamydia i munnen... Jag skulle inte slicka på toaringen för (helt seriöst) en miljon kronor rakt i handen. JAJA, nu får jag ge mig, ni förstår hur snuskigt det var!! Nu skulle jag lätt slicka på insidan av toaletten för 10 kronor. SUPER RENT!
And that´s how I like it!;)

Hann med att fixa halva lägenheten. Imorgon ska jag dammsuga och skura innan Kissen kommer och bor hos mig i 2 veckor! Man skulle nog kunna säga att jag är gudmor åt den lilla racern..;)

Nu har min depression gått över! Nu är det helg på riktigt!=)

Hörs imorgon, godnattkramar till er!


Fredagsregn

Usch vilken dag. Har varit deppig, sönderstressad och trött. Har kopplat bort verkligheten i 3 timmar nu, men inser nu att jag måste ju städa och fixa... och vet ni? NU ÄR DET HELG! Spank god...

Biotajm!

Ikväll ska jag och Erik gå på bio! Vi ska se nya Beck filmen; I stormens öga. Jag gillar Beck! Det kommer flottas med chips och dricka en hel del idag med....;) Att jag aldrig ger mig!?



Igår hade jag och Linda en filmmyskväll med massa godis och Pepsi. Vi kollade på Fired up och The killer room. En komedi och en skäckis -Bästa kombinationen!

Antar att det kommer bli en hel del degande framför filmer denna höst... Men, man blir ju vad man äter (sägs det) och jag kommer bli en GODBIT!=)

"Man suger och rycker i... kräftklon"

Min favoritlåt just nu.


 Vad oinspirerad jag är för att blogga!

Jag har iallafall varit på kräftskiva ikväll. Det stinker kräfta så fort jag råkar veva med mina händer. Ändå har jag tvättat dom fleeera gånger. Något bra förslag för att få bort lukten?

Vidrigt!

Det här är det absolut vidrigaste jag sett!! Ni måste verkligen kolla på hela, med ljud! Jag tycker det är fashinerande att klämma finnar på andra, men detta tar priset...



FY FAN!

Two and a half men

Idag är jag sliten och nött... Imorgon är den en ny dag och då är det min LEDIGA dag! Jag ska till Hällefors och Silvergruvan och hälsa på mamma och pappa. Men först måste jag till Claes Ohlsson och köpa tomma skivor som jag kan bränna och poppa great musik i bilen på vägen.

Den andra "fungerande" datorn är upptagen, så bilder kommer när den blir ledig. Nu måste jag ut och parkera om bilen. Todelooo!

Grattis min gamla man!

Idag fyller min Honey 24 år!! Grattis till honom! Igår firade vi honom med fest hemma hos oss, sen gick vi till Strumpis. Imorse var det serpentiner, partyhattar och ballonger överallt...

Sirpa kom in till stan och bjöd oss på mat på Dannes. Väldigt bra mat där! Black&White blev det för mig... Mmmm... :)

Lägger ut bilder från helgen imorgon!

BRR, HELG!

Nu tar vi HELG! Kan det finnas skönare känsla än att lämna jobbet en fredag eftermiddag?!

Idag åt jag en kattmacka igen. När jag ska börja deffa? Nejnej, inte min grej, nu börjar det bli kallt, så jag måste ju jobba på underhudsfettet för att klara av vintern, oskadd från frostskador....;) Kan ni tänka er att jag haft sommar i 8 månader nu? Då kanske ni förstår att jag sitter med duntofflor och fleecetröja nu när det bara är 15 grader ute. Brrr! Vintertäcket åkte fram igår kväll också. Fan. Mamma, varför flyttade du aldrig till ett varmt land innan du födde mig?
Nej, vet ni vilken bra lösning jag kom på!? Fram med sprayflaskor, freonkylskåp och åk bil 24-7 så det blir klimatförändringar. Då kanske det blir lite varmare året runt!


Vi har satt upp alla engångskamerabilder från Australien på vårat kylskåp. Som inte freonar.

Bubbligt

Jag är så trött så det sjunger i huvudet!
Vet ni vad vi gjorde idag? La ut skitmycket "bubbelplast" på lagergolvet och åkte sparkcykel över. Kan ni förstå hur kul det var?! Det bara smattrade under de små hjulen!! TRRRRRRTRRRRRTRRRR!! Sen gjorde vi en bana av fotbollsstrumpor ovanpå plasten så det blev lite kruxigare att ta sig igenom... Haha, vi är så störda på mitt jobb. Eller så är det jag som är störd som tyckte det var så extremt kul... Självklart gjorde vi det efter arbetstid.. Om det nu råkar vara någon chef som läser detta... ;)


Lisas 21st birthday

Förra veckan fyllde Lisa 21 år!! Grattis ännu en gång! Vi firade henne i helgen på en fest uppe på de norra delarna av Örebro. Sen blev det utgång på Frimis. Mycket rolig kväll, och trevligt att träffa både gamla och nya vänner inne på krogen!
Som vanligt blir det stula bilder....=)


Vi började kvällen med att fixa och trixa för att bli toppsnygga!!
     
(Märks att Linda tagit bilderna, hon är ju inte med!!)

Här är Kompis, som jag var kattvakt åt i helgen. How CUTE?!


Sen drog vi till festen som var hemma hos en kille som heter Jocke.
         

Födelsedagsbarnet Lisa!


Jag och de två bästa tjejerna i mitt liv.



När vi kommit igång lite körde vi det absolut bästa partytricket någonsin; SKAKBILDER!
   

"Man slappnar av i heeela ansiktet, sen bara skakar man som om livet stod på spel!"

(Linda är sjukt bra, 1:a pris till henne...) Jag, Linda, Lisa

Sen drog vi oss mot krogen. Linda hade cykel. Hon är en vild cyklist!!


Varma sommarnätter....


Inne på Frimis!


Möten med vänner
   

Gamla klassmates


Jag är nöjd med kvällen!


;)

Filmklipp om mig, från Linda!

HAHAHA,  alltså Linda har gett mig en "försenad födelsedags present" Kolla in denna film hon gjort om mig!! Helt sjukt kul, visar EXAKT hur jag är...;)




Haha, SÅ bra! Visst är hon duktig?!!

GOSGOSGOS

Jag är så lycklig!!! Just nu är jag kattvakt åt världens sötaste KOMPIS!! Det är en liten kattbebis på 6 månader, så liiiiten! Åhh, jag älskar henne redan... Ska henne tills på måndag-tis någongång, så jag kommer säkert visa henne på bild för er. Nu ligger hon ute i hallen och vilar. Det har varit en hård dag för henne idag -massor av nytt att utforska! Hon är så gosig att jag bara vill äta upp henne!!!=) Men då skulle nog inte kattmatte Therese bli så glad...

Sömntips

Ni vet hur jobbigt det är att inte kunna somna om nätterna? Man lägger sig och verkligen försöker, man kanske ska upp tidigt, men det funkar inte att somna! Sen får man panik och kan inte sova pga det. Vänder och vrider sig ilsken som ett bi så lakanen ligger som en ihopknölad handuk nere vid fotändan.

Jag har lite tips på att kunna somna lättare och vakna mer utvilad!

  • Ha fönstret öppet några timmar innan du ska sova. Då får du in frisk luft och temperaturen sjunker.
  • Se till att lakanen ligger slätt och att kuddarna är väl tillfluffade.
  • Drick inget med koffein, och ät inte mycket mat för sent på kvällen.
  • Sov i ett tyst rum med gardiner som går att dra igen så det blir mörkt.
  • Stäng av alla blinkande prylar.
  • Träna inte innan läggdags, det sätter igång stresshormoner i kroppen.
  • Drick något varmt (typ O´boy eller varm mjölk) innan du lägger dig.

Om jag vet att jag ska upp tidigt brukar jag dricka ett stort glas vatten innan jag lägger mig, för då brukar jag vara så kissnödig på morgonen att jag MÅSTE upp direkt klockan ringer!! Bästa tipset någonsin!=)

Ikväll kommer jag somna lätt! Johannes är i Jönköping och jobbar i några nätter, så jag har heeela sängen för mig själv!


Johannes var sliten och somnade lätt påväg hem från Stockholm.


Free

Idag har jag varit tokledig från jobbet!! Har haft en såndär skön dag utan något annat att göra, förutom att gå till frissan på schemat. Så jag var dit vid 12 och de fick slinga håret på mig. Så nu är jag nyfärgad och snygg! Lite mer brunt denna gång, men är fortfarande klassad som "blond".

Sen har jag varit chaffis en liten vända. Jag är ju fortfarande en trafikfara, herregud!! Men det är på bättringsvägen nu. Har ju bara haft körkort i 3 år nu....;) Hahaha..

Nu ska jag fortsätta att njuta av min kväll genom att städa och tvätta... Ohh yeah.



Bild som är tagen med min mobilkamera på ett kort från en engångskamera. Sen gjorde jag den lite snyggare i kontrasten. Inget krångligt va? Men just när bilden togs fanns det inget i världen som var krångligt....;)

Satan så bred jag blev i widescreen TVn!! Haha, vilket i-landsproblem..

Inte rest i Sverige?!

Jag skrev nyss att jag inte rest runt så mycket i Sverige de senaste åren. Jag har nog förkastat mitt minne tror jag! Herregud så senil jag blivit på äldre dar! Året då jag tog studenten fick jag så sjukt många jobb och erbjudanden. Jag arbetade, festade och reste på turneér, -jag blev totalt utbränd av allt!
Summan av kardemumman; minnesluckor här och där i delar av det åren.
För nu när jag kollar tillbaks på alla gamla bilder finns det hur många resor som helst med. Klart jag kommer ihåg dom när jag tänker tillbaks på dom, men det blev helt enkelt för mycket just då, och jag blandar ihop allt i en enda röra.

De här orterna var några av de orter jag besökte 2007/2008:


  • Stockholm 3 gånger
  • Göteborg 4 gånger
  • Skara
  • Varberg
  • Falkenberg
  • Båstad
  • Nyköping
  • Linköping
  • Några platser i Värmlandsskogarna(?)
  • Gotland
  • Öland
  • Tallinn (tillhör ju dock inte Sverige)
  • Karlstad typ 40 gånger
  • Och för att inte tala om alla platser kring hemmaorten Örebro?

Jag tar tillbaks det med att jag inte rest runt i Sverige så mycket de senaste åren. Däremot vill jag resa runt mer i Sverige och ta till vara på tiden och njuta av att vara på andra platser än hemma. Livet kommer bara springandes förbi när man inte lever i stunden. Usch vilket djupt och torrt inlägg det blev helt plötsligt.

Bjuder på lite bilder för besväret.

   
Skara, Tallinbåt, Gotland
   
Göteborg, Öland, Stockholm
 
Nyköping, Filipstad,

Nej, nu ska jag sova innan jag gräver för djupt i minnena. En del saker är bra om det förblir förträngt...;)

Imorgon är det en ny dag, och då ska jag till frissan! Godnattpåer


Gamle Bettan

Nu är jag nostalgisk och sitter och tittar på gamla bilder... Och jag kom fram till att jag saknar dig, min gamle Bettan!! Otroliga söta/omtänksamma/rara människa!! Och den kvällen var minst sagt helskum... Hahaha!!


Två obittra blondiner har alltid kul tillsammans!

Stockholmsnatt. Och dag.

Nu kommer lite bilder från vår resa till Stockholm som vi var på i helgen! (Många bilder tagna från Lindas facebook, eftersom jag är superdålig på att ta kort...)

Utanför dramaten sitter en del av gänget. Vi väntar på Linn.


Helt plötsligt är vi på Gröna Lund dagen efter. Vi ska åka uppskjutet eller vad den heter!:)


Upp i luften!!


Lite karuseller...


Jag och Johannes är glada och förväntansfulla...:)


Tror det är vi som åker Insane där... (Johannes, jag, Daniel och Hegga) Den var fruktansvärd men så jäkla kul!


Vi åker tilt nedsläppet... När man sitter högst upp lutas sätena ner mot marken...:)


Jag och Linda är nervösa inför Insane, eller så var det så vi såg ut efteråt?


Lite kattmacka innan utgången!


Nu är det lördagsnatt på Medborgarplatsen. Tror vi är påväg hem?!


Ja, det var ju lite urspårat den kvällen...


När vi kom hem testade vi hur Daniel skulle se ut i mina extensions! Se hur nöjd han är....:)


Han är onöjd med resultatet... och vill döda mig?


En till sjuk bild på mig. Haha, som sagt, urspårad kväll. Har inte lagt ut de sjukaste bilderna..... 


Mycket kul helg som måste upprepas!! :):):)

Bildregn!

Vi börjar med lite bilder från sista dagarna i Australien...

Äter middag på Tobbe och Mias uteplats. Man kan knappast tro att det är vinter va?:)


Åkte på en liten tripp bland de "finare" områdena. Tjusig utsikt här!


Här är sista utekvällen som vi hade med våra pokervänner, här är jag och Drew


Här är Johannes och Drew. Alla lappar som sitter på Johannes tisha är personer han slog ut ur turneringen, han var en riktig pokerhaj den kvällen!:)


Bourkie, jag och Drew innan efterfesten som varade till 5.


Sista kvällen... Innan middag.


Timmarna innan vi skulle på planet bjöd Tobbe oss på middag på en supermysig resturang nere vid havet. Vi åt seaplate. Fy bubblan vad jag saknar er...=(


Jag och Johannes nöjda efter maten!


Sista minutrarna i Tobbe och Mias hus. Usch vad ledsen jag var när vi sa hejdå...;(



Åhh, vad jag saknar Austalien. Underbara underbara land!

(De flesta bilder är stulna från Mias facebook!) =)

Bilder!

Snart utdelas ett bildregn från mig till ER!  Sitter nämligten vid Johannes stationära, så nu funkar det utmärkt att lägga in bilder.

Stockholmshelg!

Precis nu kom vi hem från en superskoj helg i Stockholm! Vi var ett glatt gäng på 7 personer som bodde i en liten 1:a på Östermalm. Perfekt läge, nästan granne med Dramaten!
I fredags när vi kom fram packade vi upp och fixade iordning lägenheten. Sen skulle vi ut till ett lite "finare" ställe och käka. Vi hamnade på Nybrogrillen och åt en varsin tunnbrödsrulle. Vi var nämligen så sent ute, så alla bra resturanger hade stängt! 
Efter det kollade vi hur Stureplan ser ut på en fredagskväll. Lite för mycket bakåtslick för min del...;)

Lördagen spenderade vi på Gröna Lund! Åkte allt man kunde (förutom tekopparna...). Insane var heeeeeeeeelt galen!!! :):) Så jävla kul!! På kvällen testade vi utelivet på Söder, hamnade på något ställe som hette Kvarnen sen vidare till 5emtio4yra. Efter det ville vi hem, tog en taxi och kommer på när vi nästan är hemma -ska vi inte dra till något ställe som är öppet till 05:00 istallet? Så chaffisen föreslog en partybåt som hette Patricia. Åkte dit och det verkade lite skumt. Plus att någon tyckte Johannes såg lite stöddig ut och ville slå han på truten. Så vi tog taxi hem och hade skoj hemma i lägenheten där på småtimmarna. Provade sätta i löshår på Daniel, haha... Blev även utskällda av någon brud att vi var för högljudda. (Längesen jag skrattade så mycket/högt som den kvällen).

Prickade ju även in Pridehelgen, så vi såg mycket färgsprakande folk! :)

Gick upp "imorse" 12:30. Fixade snyggt i lägenheten och gick ut på stan. Vi åt på grymma TGI fridays. Ääälskar den resturangen! Sen tog vi oss vidare mot centralstationen, sen hem till vårat kära Örebro.

Att åka runt i Sverige är något jag varit väldigt dålig på de senaste åren (satsat allt på Austalien;), men nu har jag fått smak för det! Ska försöka ta mer tid för att åka runt och testa olika städer numera!

Linda tog massor av bilder (som vanligt), ska kolla om jag kanske får sno några så ni får se!=) Har även en del själv, men nu sitter Johannes vid den "otrasiga" datorn som man kan ladda upp bilder från.

    

Later!

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus