Vi drar till SÄLEN!

Jag tror bestämt vi sticker iväg till Sälen nu!!=) 9 party och åksugna människor sitter redan där och väntar på oss!

GOTT NYTT ÅR PÅ ER, vi hörs när jag kommer hem på söndag!




Julklappar

Jag kan inte sova för jag längtar tills imorgon... Men har en hel del jag måste hinna göra; laga bakluckan på bilverkstan, ta ut pengar, handla ett nytt skidset på Intersport, duscha och fixa iordning mig, handla med massor av mat till stugan, packa ner Nisse med tillbehör, hämta tjejerna som ska med, tanka, meeeen sen är vi REDO! :-)

Här är förresten en del av julklapparna jag fick, så mycket bra grejer!


Fattas dock en del klappar jag fick som jag inte packat upp från bilen. Bland annat en jultomte, mer godis, ögonskuggspaletten (120 skuggor!), en ljuslykta, presentkort m.m.
Idag har jag plöjt 160 sidor av Elsas värld, tack lillebror!


Sådär såg det ut under våran gran innan julafton. Nu är det endast 1 litet paket som ligger kvar. Det är till mamma. Glömde ju det i all min hast när vi skulle till Hällefors. Tur att jag hade 1 till paket till henne som jag fick med iaf. Nu har Nisse "sabotören" Sturk inte lika mycket att sabotera längre...;) Förutom att han käkar upp all vår julchoklad vi fick!

Farligt med reaställningar.

Hej!
Hoppas ni haft en lika mysig jul som jag hade. Fick verkligen allt man kan önska; träffa nära och kära, god mat och många fina julklappar!

Gårdagen var fantastisk. Var en massa tjejer hemma hos mig och drack lite vin och gick ut på Strömpis.

Idag däremot har varit en fruktansvärd dag. När jag kom till jobbet imorse (mådde inte superbra) så ramlade en metallställning rakt på mina tår och det gjorde svinont. Tänkte att det inte var någon fara, men när tårna blev stora som golfbollar och jag tappade känseln och inte kunde röra dom fick jag åka in till akuten och röntga. Så satt där i 3,5 timmar och glodde in i väggen. Fick svar att de iaf inte var brutna. Men får inte åka snowboard enligt läkaren. PERFEKT nu när jag ska till Sälen på tisdag. Jag tänker faktiskt skita i vad läkaren säger och kommer åka ändå. Får bli som det blir. Hoppas det hinner bli bättre till dess iaf, kan ju inte röra tårna nu heller.

Johannes, Jonas, Morgan, Daniel och Sofie åkte upp till stugan idag. Jag är liiiite avis, de säger att stugan är jättemysig! Menmen, 2 arbetsdagar kvar, sen är det våran tur.

Dåså, nu fick ni en lite update!


Kanye West

Godkväll! Gissa vad jag gjort ikväll? Julskinka! DET om nått är ju vuxenpoäng så det skriker om det...;) Första gången i mitt liv och den blev ju smaskens ändå. Good job.

Den här låten är helt fantastisk, blir lite tårögd faktiskt. Kanye West - Runaway


Julfesten 2010

Bildbomb från igårkväll!













 













Grymt bra kväll igår. Åt liiiite för mycket julbord och fick ont i magen, blev så mätt så jag inte ens kunde dricka vin. Men det släppte efter ett tag, och jag fick arbeta ikapp...;)

Klar för julfest!

Färdig! Nu sticker jag på årets höjdpunkt; JULFESTEN! Kommer bli fantastiskt! (hur surig jag än ser ut på bilder;)



Hoppas ni får en trevlig lördagskväll!

Shoppat

Tillbaks från stan! Jag hittade ingen tomteluva. Som tur är får jag låna Lisas! Hon ska ju vara ren i år. (hon brukar ju vara så smutsig annars), haha nej, ren med horn!
Jag hittade därimot en perfekt kofta till julafton. Och en till spetstopp i svart. (Är nog uppe i 120-130 toppar nu) Och även ett par julstrumpor med bollar. Jag testade dom här hemma, men det går inte ha dom här. Nisse blir helvild och attackerar bollarna. Får bli att ta på sig dom när man ska gå.


Kofta/väst: Vero Moda, 359,95:-
Spetstopp: Vero Moda, 159,95:-



Strumpor: Indiska, 129:-

Guld + silver

Dagen med stort D är kommen. Ikväll är den traditionella julfesten med vännerna. Nu ska jag ut på stan och fixa det sista. Kom nämligen på att min gamla tomteluva har silvrigt glitter. Problemet? Ikväll ska jag ha guldsmycken, så då lär jag skaffa en traditionell rödvit luva. Yes, så är det, jag pallar inte silver och guld tillsammans...



It buuurns!!!

Snälla tomten...


SminkLinda

Åhh, den här tjejen är ju heeelt fantastisk. Har läst hennes blogg i åratals, men slutar aldrig att häpna. Så vill jag se ut på nyår. http://blogg.veckorevyn.com/lindas-sminkblogg/


Hemskt mycket hej

Godmorgon solstrålar! Sista dagen på min "intensiva vecka" på jobbet ska avklaras idag. Sen är jag ledig fre, lör, sön. Ska bli såå skönt. :)

Vi blev överaskade på "julbordet" i lördags. När vi samlats i stallbacken fick vi gå till Wongs och äta 7-rätters. Det var nice det med! Sen blev det Ritz för hela slanten.

Nej hua, nu har parkeringstiden gått ut för 30 minuter sen, bäst att springa ner och sticka iväg till jobbet. Hörs sen!


Nisse är vän med ödlan nu. Eller, nja, vän och vän... han vill käka upp ödlan!


Han som var sååå rädd när han kom hit och fick se ödlan. Han gick inte ut i köket på 3 dagar. Fick bära honom till matskålen!!

Julbordsdax

Klar för julbord med jobbet! Hörs imorgon! Ha en kul lördagskväll!


Ut på stan

Nu sticker jag upp på stan och ska köpa lite kläder inför julbordet med jobbet ikväll. Ska bli skojigt, undra om det blir några skandaler ikväll? Brukar ju kunna hända en hel del på firmafester, men det gör det väl på alla företag?;) Hoho, bara inte jag är inblandad är jag nöjd!


Jag ser helt lömsk ut!


Mössa: 8848, Intersport
Jacka: 8848, Intersport
Lacktights: Gina
Uggs: Australien

Just ja, om ni undrar varför det ligger apelsinskal vid dörren är det för att katter HATAR apelsinskal. Med andra ord står numera inte Nisse där och jamar hela tiden. :) Smart va!?

Nyårsklänning

Jag har hittat min nyårsklänning! www.asos.com Vad tycker ni? Lagom mycket kläder för att springa runt i Sälen när det är -30 grader eller?;)


Massor, massor med guldsmycken till....





Hinner jag få den till v. 52 om jag beställer den idag? Asos är ju brittisk. Längesen jag beställde därifrån, så kommer inte ihåg hur lång leveranstid det är.

Nu är det juligt

Idag har vi införskaffat oss en julgran. Det fick bli en av plast. Vi har ju aldrig haft julgran riktigt förut, så vi fick köpa allt pynt som behövs. Superskoj! Den går i blått och silver. Lite polkagrisar i den också..:) Nu syns det inte på bilden, men istället för en klassisk julstjärna på toppen har vi en prinsesskrona med pärlor och glitter:)


Och två små julklappar under granen än så länge... Och Nisse såklart (som förövrigt försökte sabotera granen redan)!

Och så har jag ett litet tips! Jag har ju ett fat med Australiensnäckor och ljus på tv-rumsbordet. Jag julade till fatet med lite polkagrisar och en tomtelykta ist. Tomtelyktan och snäckorna matchade inte riktigt... Men det blev jättebra med polkagrisar! (Och gott också...)


En hel del klappar till att köpa, sen kan julen komma tycker jag.

Nytt hår!

Äntligen har jag fått mitt drömhår! I fredags fixade Sofie ca 120 slingor keratinvaxslingor på mig. Sen har även hela håret blivit några nyanser mörkare. Väldigt nöjd.

Före/efterbild (ursäkta påsarna under ögonen, jobbat för mycket):

 




Känner mig som en ny människa!=)

Ledig!




Cold

Brr, kom hem från jobbet för en timme sen. Hade "julklappskväll" för våra medlemmar. Heeelt galet! Men tiden gick fort iaf.=)

Jag är frusen och ska lägga mig snart och kolla på bartenderskolan, med Nisse som sällskap. Han är så varm och go!


Såhär såg det ut i bilen när jag åkte till jobbet i torsdags. Tänk på det Tobbe och Mia, ni har antagligen ca 60 grader varmare... NJUT!


Just ja! SKA lägga ut bilder på mitt "nya" jag! Blir på torsdag, är ledig då. Jag är så flottig och sliten när jag kommer hem från jobbet om dagarna...;)

Nissenmissenkissen

Pappa och Katarina är i Australien och hälsar på. Så nu är vi kattvakt åt Nisse igen. Har inte berättar detta trots att jag vetat detta jättelänge, för de överaskade nämligen min bror Tobbe och åkte dit och på hans födelsedag! Han läser ju min blogg då och då, och då skulle jag ju sabbat överaskningen om jag berättat för er!

Jag älskar kissemissar, och speciellt Nisse! Han är den duktigaste, mysigaste och socialaste katt jag vet!=) Jag kommer säkert bli en såndär gammal dam med 20 katter i lägenheten när jag blir äldre...;)

Sprang precis runt i lägenheten och letade efter honom så jag kunde ta en bild. Blev lite nervös när jag inte hittade honom, men så ropade jag och hörde ett litet jamande från badrummet....


Ser ni honom?=)




Nu har han nog varit på exakt varenda kvadratcentimeter i hela lägenheten...

Juligt

Imorgon är det redan 2:a advent... Det var ju midsommar nyss?! Förra helgen tog jag fram mitt julpynt, inte så mycket, men fick lite julstämning i lägenheten iaf:) Tycker inte om när det blir för mycket.



Titta vad jag hittade på Rusta. Julgraner i sprakande färger!:) Härliga. Men för oss blir det nog en traditionellt grön plastgran.




Nu ska jag och Lisa hem till Linda och ha en riktig tjejkväll. Blir att käka ute någonstans ikväll också. Kanske lite utgång? Who knows!

Förresten gjorde jag en kul grej igår... Ni får se bilder imorgon. Jag ser annorlunda ut!;) 

Lite jobb jag gjort

Dåså, inte uppdaterat på jättelänge... Jag har mest jobbat rumpan av mig! Jobbar i helgen istället för Helen som är i London. Då har jag alltså jobbat 5 helger av 6 nu. Men man hinner med massor på jobbet då!

Detta är lite av jobben jag gjort senast.


Jag har gjort världens snyggaste skyltdockor! Color, color, color!


Byggt en Fjällräven/Northface vägg.


Skidkläderna var ju tvungen att få en vägg den med. 8848s snyggaste!


Färg-glatt bakom kassan också! Älskar mössorna med djur på.


Alla bagar måste ju få en plats också. Vet ni det smartaste? I alla bagar ligger typ 8 bagar! Så vill man ha en bag öppnar man bara väskan och tar ur en!

Att få bygga, skylta och fixa snyggt i butiken är det bästa jag vet. Jag har verkligen ett jobb jag trivs med och som passar mig! (Enda nackdelen är att man måste jobba kvällar och helger...)

Tillbaks, bättre än någonsin!

Hej mina stackars bloggläsare.... Jag har glada nyheter! Imorgon börjar jag blogga igen efter några veckors uppehåll. Jag hade tappat lusten helt, men nu är jag uppe på toppen igen! Funderade på att sluta blogga helt, men eftersom mitt minne är som på en guldfisk, så måste jag ju skriva av mig vad jag gör nånstans, så jag kan titta tillbaks och komma ihåg, haha! (plus att mamma börjat tjata också....) ;)

Hörs imorgon, nu ska jag kolla på Kenza & Tyra show och mysa med Nissenkissen.

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus