snooze

OJ. Råkade ta en powernap på enbart 2,5 timmar. Hur ska jag någonsin kunna somna inatt? Jag som måste upp tidigt imorgon! Åhh, så typiskt mig, 5 minuter blir lätt längre...


Pipen kunde somna hur hon ville, när hon ville...:)

Lindas kalas!

Nu har Linda lagt ut bilder från hennes inflyttnings/födelsedagsfest som ägde rum förra lördagen. Så jag passar på att sno dom! Vi hade hemmafest hos henne hela kvällen med goda vänners sällskap, shottar och Wii spelande natten lång!:) Det var superkul, bortsett från dagen efter då jag fick lida med bakissjukan.

      

Nu hände något så det inte går att lägga ut fler bilder. Jaja, det här får duga!


Jag klarar mig

Jag berättade ju för er att Johannes är på grabbkväll och hårdrockskonsert med whiskey. Men vet ni? Det går ingen nöd på mig för det........ ;)  





Woohoo, jag går vild i sockerdjungeln!

Philips 47" LCD TV med AMBILIGHT

Här är några bilder på nya TVn som jag plåtade nyss. Det är en Philips med "ambilight", som ger ett skitsnyggg sken på väggen bakom TVn. Passar perfekt eftersom väggen är vit där!! Åhh, så snyggt! Tog 3 olika bilder som visar hur färgerna blir på väggen beroende på bilden som visas på TVn.







Jag spelade musik från datorn och hade Windows media players bakgrund på TVn på bilderna. 47" är den, precis lagom för den väggen. Självklart ska TVn monteras upp på väggen för bästa effekt! =)

Den "gamla" TVn åker in i sovrummet. Känns kaxigt med en 42" som sovrumsTV. =)

Lördag 27/02-10

Vilken bra dag idag! Pappa och Katarina kom och överraskade mig på jobbet, fick sluta tidigare, så de kunde följa med hem och titta på lägenheten. Och i torsdags kom Ronnie (plastis) och Robin (lillebror) och kikade in. Så kul när det är folk som kommer in och hälsar på mig! =) Så nu är det bara dig, mamma, som jag inte sett sen julafton!! 
Iallafall, vi köpte en ny TV idag också! Den är gryyyyym! Ni ska få se bilder sen. Nu på kvällskvisten åkte jag till Therese och matade katten (Kompis, som jag var kattvakt åt förut, ni kommer ihåg?) för hon är i Göteborg. Och sen var jag till ICA. Johannes är ledig, men han dricker Whiskey och går på rockkonsert med grabbarna.

Nu ska jag fixa mat! Hörs senare!



Jag idag med min nya 8848 mössa!

Slappardag

Idag har jag varit ledig! Trots det gick jag upp klockan 07:00 och gick på möte på jobbet. Efter mötet åkte jag till Hälls och köpte maffiga räkmackor som jag överraskade Johannes med, fick bli frukost på sängen. Sen har jag vilat, sovit, vilat, tränat, somnat och hämtat Johannes på jobbet när han slutade klockan 22. Då åkte vi till donken och åt en glass. Jag har alltså inte gjort ett dugg vettigt idag! Men det är skönt ibland :)




Chinamixxx

Sirpa gav mig förslag att jag kan börja laga mat och samla recept som sysselsättning sen när lägenheten är klar... Vilket egentligen är en toppenidé! Jag är ju ganska rutten på att laga nya maträtter, eller ta mig i kragen att laga mat över huvudtaget. Hämtmat och "dagens" förekommer ju tyvärr lite för ofta.
Men den finns en grej jag tycker om att laga, för det är snabbt och enkelt; nudlar! Skämt o sido (har förätit mig på det genom studenttiden), men jag tycker att ICAs kinamix är mumsigt!

Hur jag gör Kinamix med kyckligfilé för 2 personer + en liten matlåda:

1. Klipp sönder 2-3 kyckligfiléer, ner i en stor stekpanna och stek i ca 10 min. Krydda med salt, peppar och curry.



2. Klipp upp hörnen på 2 paket med Kinamix från ICA.



3. Häll på den frysta Kinamixen på kycklingen.



4. Stek och rör om i ca 10 minuter. Krydda med curry tills mixen fått en fin gul färg.



5. Taadaaa! Klart att ätas! Mycket gott, -mycket enkelt, -mycket billigt!



Enklare kan det inte bli. Men kanske ska testa något nytt, något mer avancerat :) Hehe... Tack för förslaget, det är en egenskap jag behöver bättra på! Stickning och virkning väntar jag nog några år med.....;)

Trixat och fixat

Idag blev det massor av saker gjorda i lägenheten! Satt upp kökslampa, städat, åkte tillbaks med Pipen, fått saker från Jotex som monterats och fixats upp, sänggaveln är även helt klar! Ahh, så skönt det känns!:) Fick samtal från Jakobssons möbler att soffan förhoppningsvis kommer på fredag. Sen måste jag även hitta snygga nattbordslampor. Sen finns det inte mycket mer kvar att greja med! :) Vad ska jag då göra och fundera över om dagarna?

Nu är jag helt sluuut... Godnatt.


Young money

I can make your bed rock.




Bästa just nu

Pipen

Lisa är i Polen, och jag får vara kattvakt åt hennes lilla kattbebis Pipen! Pipen är ju bara kattunge, så hon sladdar mest runt och busar som en galning,  efter det tvärdäckar hon och mellan varven bloggar hon också.  :)



Vet ni vad det värsta är? Hon kan få sånna där "tyck synd om mig"-ögon, då ser hon EXAKT ut som riddarkatten i Shrek! Får skuldkänslor fast jag inte ens gjort något dumt!

Sänggavel

Idag har vi gjort en sänggavel. Nästan. Blev inte riktigt klara bara. Men nu ska jag lugna mina nerver och berätta hur vi gick tillväga so far.

Det här behöver man:

  • 12 mm spånskiva (165 cm x 120 cm)
  • Vaddering 2 cm tjockt (170 cm x 70 cm)
  • Snyggt tyg (175 cm x 130 cm)
  • Häftpistol med många tillhörande häftstift

 

1. Köpte en spånskiva på K-rauta för 119:-


2. Vadderingen. Den ska inte sitta över hela spånskivan, eftersom sängen ska skjutas in så långt mot väggen och spånskivan som möjligt, och vi vill inte att vadderingen ska "studsa" ut sängen. Den ska börja där sängen slutar i höjd.


Nu ska häftpistolen fram! *urskoj* 59:- på Biltema.


Sen är det bara att sätta igång att häfta! Sätter stiften med ca 3 cm mellanrum, och försöker att inte få vadderingen att se "bubblig" ut på kanterna. Vill ni ha lite underhållning?; använd en kille som fixar andra sidan...:)
 

Nu ska tyget på! Tyget + vadderingen kostade 505:- på CalleTex tyger, men man kan ju få billigare beroende på vad för tyg som köps. Vi valde ett randigt.


Det är nu jag blir skitarg!! Häftstiften tar som beräknat slut (därför jag köpte 400 extrastift). Men vet ni?! Tydligen hade jag köpt fel extrastift!! Gaaaaaaah!! Blir så irriterad på att man aldrig kan få göra klart något utan komplikationer på en gång! AAAaaaAAAaaaaaaAAAAAHHHHHhhhHH!!!

Så fortsättning följer efter jag varit på Biltema.


Three years ago

Valentines day filmen var jättebra!

Idag var det semmeldagen, och på jobbet var det någon som köpt en stor låda med semlor! Fanns ingen avsändare, men jag gissar på att det var självaste VD:n som låg bakom det, eftersom han gav mig ett stort och stolt leende när jag överlyckligt kom intrippandes med semmelkartongen i famnen i lunchrummet där han satt :) Jag åt 1 och 1/3 semlor idag.

Det är inte bara fettisdagen idag, det är den 16 februari 2010, vilket gör att det är på datumet exakt 3 år sen jag såg Johannes för 1:a gången! Linda fyllde 19 år och hade gemensam fest med sin storebror. Jag var bjuden av Linda, Johannes var bjuden av Mattias. Tänk hur framtiden kan ändras fort... Hade jag någonsin kunnat trott att jag skulle bli sambo med killen som satt och drack grogg blandat på Eldoradojuice? Hahaha... Men jag är lycklig över att jag blev det! ♥ Vi blev dock inte ett par förrän flera månader senare.

   

Bilder från 2007-02-16

Och nu blev jag lycklig i själen, tänk att Johannes bara är 21 år på bilderna... Han ser ju så liten ut (ung alltså) tycker man?! Och så tänker jag att; jag är 21 nu! Min ålderspanik jag haft de senaste veckorna släppte på en gång. Jag är faktiskt bara 21! :)

Valentines day

Oj, vilken syn fastighetsskötaren fick när han plingade på! En nyvaken tjej i rosa morgonrock och håret spretandes åt alla håll. Nu grejar han med att byta handfat i badrummet, eftersom det var en liten spricka i det gamla. Det kommer bli fresch!=)

Ikväll ska jag, Linda och Lisa på bio! Valentines day blir det. Det blir mysigt med en tjejkväll.


Kan Dee, hon kan.

Den finns en bloggerska som är helt fantastisk. Kan Dee. Hon är helt magisk på att rita! Och sen är hon ju inte född i farstun heller... hon har startat ett företag som trycker hennes motiv på kläder och tavlor som hon säljer på en webbshop -kandeeshop.se. En tjej med talang, som det går bra för! Jag tycker det är kul att det finns unga, motiverade och drivna tjejer.
Självklart beställde jag nyss en top från henne. Tyckte "tjejen med sprutan -motivet" passade mig ypperligt.



Hoppas jag slipper vänta i en evighet på att den kommer hem bara!

Farsan

När vi ändå är inne på filmer kan jag verkligen rekommendera "Farsan" av Josef Fares. Den är helt sjukt rolig!! Vi kollade på den i onsdags (?) på förhandsvisning och jag skrattade högt flera gånger. Jan Fares är nog den roligaste turkgubben som finns, helt vrickad med skön svenska :)

 

Alla ♥-ans dag

Hoppas ni alla har haft en fin alla hjärtans dag idag! Själv har jag jobbat 10-16. Men när jag kom hem så gick jag och Johannes på bio, vi kollade på "Wolfman" som i och för sig var ganska dålig. Men vi åt massor med snacks och godis, så det var en bra kväll ändå! När vi kom hem så fortsatte vi pilla lite med grejer i lägenheten, nu börjar det verkligen arta sig här. :) Sängbord -check!


Wolfman:





Eleganten i från vidderna

Fy fan vad nojig jag blev nu då. Jag sitter i min helt knäpptysta lägenhet, inne i köket, och slösurfar. Johannes ligger redan och sover djupt i sovrummet. Det är bäcksvart överallt. Helt plötsligt hör jag hur TVn drar igång av sig själv i TV-rummet på hög volym... Sånt här gör att jag bli skakis...






...men jag glömmer bort rädslan helt nu när jag hör raggarbilarna (med Eddie Meduza på högsta volym) som cirkulerar från Järntorget till Frimis. Trodde jag hade flyttat ifrån Hällefors...:) Har aldrig blivit så lättad av att höra Meduzas "ljuva" stämma, som får mig på andra tankar.


Bodypump

Ohshit! Jag har träningsvärk i hela kroppen efter bodypumpen igår! Jag kunde inte gå upp för trapporna idag, tur att jag har hiss hemma ;)
Bodypump (för er som inte vet) är gruppträning som man kör med fria vikter på skivstång. Gruppen kör tillsammans igenom hela kroppen, muskelgrupp för muskelgrupp.
Jobbigast tycker jag är biceps och triceps, bara för att jag är så svag där... Det var bra musik och en bra tränare, Bodypump är den absolut roligaste och bästa träningen tycker jag! Tror jag hoppar över yogan idag, känns inte lockande att tänja på kroppen när man är stel som en pinne av träningsvärken...




Sovsjukan?

Den här helgen har jag sovit för mycket. Kanske 14 timmar per dygn. Sover till typ 12:00, somnar på em någon timme igen och sen somnar utan problem på kvällen. Har jag någon sjukdom? Jag har ingen ork i kroppen! Tur att Johannes jobbat hela helgen, annars hade han väl blivit tokig på mig!







"Sömnsjukan"?

Och gissa vad jag ska göra nu....?
Godnatt!

Helgshopping

WOW vilket väder det har varit idag!! Knappt så jag kom ihåg känslan av solen mot ansiktet! Om det nu ska vara vinter 7 månader av året här i Sverige, kan det inte vara som idag i sånt fall?! Jag gick ut på stan på en promenad, råkade hitta bra grejer som vanligt. Detta är helgens shopping i klädväg:



BH: Change, 499:-
Topp: Vila, 180:-
Klocka: Ur&penn, 749:-

Jag tipsar er som är ute efter klockor att gå till Ur&Penn, de har halva priset i nästan hela butiken! Ord. priset på klockan var 1498:-, så jag fick den till ett riktigt vrakpris, eftersom jag även hade presentkort där! Det gillas!:)




tack Sirpa för presentkortet, nu fick jag äntligen en stooor klocka som jag önskade mig!:)


Liten tjuvtitt

Godkväll!
Nyss hemkommen från bowling! Hade ju lovat mig själv att ALDRIG spela det igen, efter förlusten och ilskan i Australien, men testade nu igen. Det gick bra! Iallafall 1:a serien då jag kom 1:a i vårat gäng! (Och resten kan vi ju strunta i, eller hur Linda?) :)

Nu ska ni få lite bilder från lägenheten... Men jag lägger inte ut bilder på hela rummen, då vi inte fått alla möbler än. Det blir bara en liten tjuvtitt än så länge :)


Den enorma klockan som sitter i köket! 140 cm i diameter. Nu är mobilbilderna inte så bra, men fondtapeten är hur snygg som helst!


Min stylinghörna längst bort i hallen. Köpte hallmöbeln idag på Entré, 1595:-. I den finns allt mitt smink, plattänger, hårfönar, hårprodukter, ja allt! Det fick bli julklappen från mamma och pappas julklappspengar, tack! (Spegeln väntar på att pappa ska komma och borra upp!)


Fondtapeten i TV-rummet. Ägg! Haha, eller något liknande... Här fattas den stora soffan. Jag väntar och längtar!


Hela lägenheten är vit, förutom fondtaperer i varje rum. Ekparkett i "styling-delen" och TV-rummet, klinkers i hallen, valnötsparkett i köket och (vad säger man?) plastmattor(?) i sovrum och badrum. Ni får se fler bilder när allt är klart! Eller så kommer ni kanske och hälsar på hoppas jag.

Nyinflyttad

Hej kära läsare!

Vi är inflyttade och uppackade i våran nya lägenhet, och inte förrän nu har jag insett att det faktiskt är våran lägenhet! Jag är verkligen jättenöjd och lägenheten kunde inte varit bättre. Helt i min stil och jag vill bo här lääänge... Imorgon ska jag försöka ta mig utanför dörren och shoppa lite mer prylar (kanske råkar slinka med lite kläder också...:))
Så imorgonkväll får ni lite sneakpeaks på lägenheten! 

Ohhh, är så glad!


Tre år gammal bild av MarkusP

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus