Paco Chicano

Idag sov jag till klockan 11. Gick upp runt 12 och slöade fram till 14:30 och somnade om till 16:00. Nog har jag en sjukdom i kroppen, annars skulle jag aldrig sova så mycket. Känner mig fortfarande slö, har ingen ork i kroppen! Så just nu packar jag i lugnt tempo, och det är mer att packa än man tror...

När jag är sjukskriven händer det lätt att jag internetshoppar. Idag kom denna topp hem, märke Paco Chicano, designad av bl.a Christian Audigier:

 

Den ser ganska gräslig ut kanske ni tycker, men tänk; lackleggins, brunbränd kropp och sjysst stor klocka! Den kommer bli grym då! :) Paco Chicano står för peace, love and understanding, vilket ofta syns på deras loggor med fredsduvor och brutna vapen. I like!

Ben och Jerry

Idag gick jag hem tidigare från jobbet, känner mig krasslig. Sov några timmar, vaknade med massor av halsont. Så jag gick ut i "spökstaden" Örebro (testa själva att gå ut klockan 22:30 en tisdagskväll, heldött) till Pressbyrån och tog med mig Ben&Jerry hem som sällskap, för att stilla mitt halsont. Nu svettas jag och fryser om vart annat. Tror jag börjar bli sjuk. Passande när jag har enmiljon saker att göra på 3 dagar. T.ex plocka ihop allt i lägenheten för flytt. Och jobba 21 timmar på 2 dagar. Måste sjukskriva mig hursomhelst, annars går det inte. På lördag smäller det.

Jag har hyrt en minilastbil från Statoil. Fick veta att det var automatväxel på den, hur ska det gå?! Vet att "R" betyder "Rakt bakåt", dvs back. Kanske blir att backa hela vägen om ingen förklarar...=) Mamma ring och berätta hur man kör en sån, du som är van! + att Hindersmässan är ons-sön, kul att köra och baxa runt med möbler bland allt folk... Det är inte alltid superbra att bo mitt i smeten.

Nej usch vad negativt inlägg detta blev... Bäst att lägga ner nu och kolla om det går något skit på TV.



Phish food är min favorit! Men 55:- för 1/2 liter?! Hutlöst, men värt!

Så fel det kan bli

Har ni någonsin skickat sms till fel person? Ibland kan det gå illa... Riktigt illa. Jag skrattar samtidigt som jag skäms när jag läser de här texterna. Fy vilken ångest jag skulle ha!

felsms.com är en sida folk skickat in deras snedsteg.







Har ni något liknande på lager? :) Haha


Rakblad, lägenhet och frisyrer

Idag efter jobbet skulle jag hjälpa Linda att flytta till sin nya lya. Plötsligt händer det... de var redan klara, så jag slapp denna gång!:) Istället mötte jag upp Linda, Lisa, Linn, Sofie, Morgan, Henke och Micke på Victoria Pizzerian på väster för lite mat. Capriciosan jag beställde smakade bra fram tills Morgan fick en konstig min i fejset... Gissa vad han fick i munnen? Ett rakblad. RAKBLAD!! Det låg alltså ett RAK-BLAD i hans mat!! Som tur var hann han inte svälja det, utan la rakbladet så fint på en servett och Sofie gick fram till pizzagubben och visade vad som fanns i maten (inför några kunder som skulle beställa mat). Inget ursäktande, ingen konstig min, ingenting fick hon till svar. Bara tre tysta pizzagubbar.
Alla åt försiktigt vidare, sen skulle vi betala. Morgan fick 20 kr rabatt för sin mat som rakbladet låg i. Så mycket var alltså hela hans mun, hals, magsäck och tarmsystem värt. Och för att inte tala om pizzerians rykte.
Vad hade hänt om han hade svalt rakbladet? Får man operera upp magen för att inte skära upp sig invärtes?

Jag ska aldrig mer äta där, aldrig.

Vi åkte vidare till Lindas nya lägenhet och OJ va fin den var! Helt perfekt för henne. Och hennes nya soffa var ljuvlig! Glad för hennes skull, där ska vi tillbringa många timmar framöver.
Lisa visade hennes hårskills på mig idag, hon är verkligen jätteduktig på frisyrer. Titta vilken fin fläta hon gjorde på mig:


Hårsvall

Nog blev det resultat minsann...  Vad tycks?



Nu ska jag ut på stan och titta efter en bra hallmöbel till nya lägenheten.

Hair rollers

Idag är jag ledig och innan jag ska bege mig ut på stan exprimenterar jag lite...

För 1:a gången!! Hur tror ni det här blir?
Som ni ser är jag ännu inte expert på att rulla in dom fint... Haha


Visar er resultat sen...;)

Snabba cash

Kom precis hem från jobbet. Nu ska vi iväg på biomys och titta på SNABBA CASH! Som jag längtat efter den här filmen. Jag har HÖGA förväntningar efter boken. Blir lite Oscars meny till det hela, är hungrig... :)




Blocket

Nu ligger gamla soffan ute på blocket. Spännande att se om jag får några svar! Någon som är intresserad av er bloggläsare? Ni kan få special price, only for you! =) haha...
Såhär blev annonsen: (Bilden är dålig men duger)





Tror ni vi får några svar? Sprillans nya divansoffor är ju så billiga nuförtiden... La ut den för 1500:-, tror tyvärr inte det går att få mer för den.
Och Linda, får jag ett skumt mail från någon vet jag vem boven kan vara...;)
(Jag lurades med Linda när hon sökte lägenhet på blocket nämligen... jag var ganska otäck i mailet jag skickade henne)




(Från Lindas blogg)

Spinning

Har nyss kört spinning på gymmet. Phuu säger jag bara. Första gången på N´joy och det kändes, svetten pumpade i takt till musiken. Det får bli ett återkommande pass!  Nu blir det duschen, sen hopp i säng. Är helt slut!

YES!

Nu har vi varit i lägenheten och mätt... soffan passar in! Yesyesyes. Men det kommer bli mycket soffa i ett litet rum. Den kommer ta upp hela rummet typ, men det blir mysigt. Man gör ju ändå inget annat i TV-rummet än att umgås och titta på TV. Nu får vi plats med mycket vänner hos oss!


Såhär ser den ut, fast i lite mörkare grått tyg. Längden är 396 cm, och divanerna är 250 cm. Maffigt!

Kroppsmålning

Vet inte om ni läser Fokis blogg, men idag la hon ut grymma bilder på kroppsmålning... Måste visa er:





Grymt snyggt gjort! Men jag måste säga att jag skulle tycka det skulle vara lite olustigt att bli målad i stjärtskåran av någon annan människa....

Nu ska jag städa!

Resor

Idag har jag varit lite ofokuserad. Funderat och drömt mig bort en massa. Det är nämligen 1 år sen vi satt på flygplanet påväg till Australien! Den känslan jag hade, helt ovetande om vad som skulle hända det närmaste halvåret... Lämnade jobb, lägenheten, vännerna (men de bästa kom ju faktiskt dit också) i Sverige. Såhär i efterhand var resan obeskrivligt underbar, och värt vartenda öre (trots att vi var fattiga som kyrkråttor mot slutet...)
Det jag kom fram till idag, efter mina funderingar, är att tiden går fort när man har roligt.
Förra året är det snabbaste någonsin.


När vi kom fram till Australien välkomnade Tobbe och Mia oss med sverigeflaggan och "Passion pop", som senare blev en favorit!:)


Idag har jag börjat planera vår kommande resa......... Fortsättning följer

London dubbeldivan

Inatt sov jag 13 timmar, antar att det är resultatet av 11 dagars hårt arbetande. Idag har vi kollat på ny soffa för våran blivande lägenhet. Vi hittade 3 st fina soffor (efter inspektion i 6 butiker), vi bokade en av sofforna och hoppas på att den passar in! Det är en underbar, riiiktigt stor tygsoffa med 2 divander. Eller tygsoffa och tygsoffa... Underdelen och ryggen bakom alla tygkuddar är i skinn, svårt att förklara! Men den var skitsnygg! På söndag ska vi till lägenheten igen och mäta.
Linda var också med och kollade soffor, hon har ju också fått en lägenhet som hon ska flytta in i om 1,5 vecka. Är så glad att det börjar hända grejer för oss!


Raggsockorna på. Fötterna på tv-bordet. Karln åkte till jobbet. -check.
NU: Paradise hotel  :)

Ni tog med +10 grader hit.

Idag fick jag ett oväntat samtal. Pappa ringde och berättade att de var på Arlanda! De har varit i Australien i 1 månad, trodde de skulle komma hem på lördag, men de kom idag. De kom förbi oss efter jag slutat jobbet, och gissa om de var bruna? Mhmm.
De berättade om roliga äventyr, varma dagar och mycket sällskap. Gissa om jag blev avis? Så fick jag en present också, ett par UGGS som jag så länge velat ha! Ett par mörkbruna, perfekt storlek. Fänx! :) Dock var de lite nerspillda med VB som låg i samma resväska... Haha, så typiskt pappa. :) Men lika glad för det blev jag!

Så nu är det riktigt tomt här. De tog ju med sig Nisse som jag varit kattvakt åt när de varit borta. Mitt vandrande element på 4 ben.



Nu ska jag försöka sova. Har huvudvärk och känner mig grusig i ögonen. Och träningsvärk i 78% av kroppen. Imorgon blir en lååång dag...

The descent 2

I kväll har vi varit på bio... igen! Denna gång blev det en riktigt splattig, läskig film; The descent 2. Jag älskade 1:a filmen, riktigt riktigt läskig, och 2:an var väl som man förväntade, otäck!
Första filmen handlar om ett tjejgäng som är riktiga äventyrare, och de ska utforska grottor. De hamnar i en oupptäckt grotta och där nere händer det grejer... I uppföljaren vi såg idag fick man se fortsättningen (äntligen! var ju 5 år sen de släppte 1:a filmen) och det händer en hel del läskiga grejer även här.
Denna film är inget för den som inte har nerver och inte gillar splatter och blod i filmer! Vilket jag älskar. (men bara på film...)



Vi satt längst bak i salongen, så himla kul att se hur hela publiken rycker till så fort något otäckt kommer upp på bioduken...:)

Hair extensions

Nu är det typ 1 månad sen jag satte i extensions i håret. Har före/efterbilder som ni kan få se! Jättedålig kvalité, och "modellen" är inte så pigg...... Jag satte iallafall i 100 slingor av 4 nyanser,  fäst med keratinvax.

FÖRE:


EFTER:


Vilken stor skillnad va? Nu när jag vant mig känns det som jag aldrig haft kort hår! Jag är verkligen jättenöjd!:)

Jobb jobb

Ohh, jag är helt död! Sovit nästan ingenting och jobbat allderless för många timmar. 5 dagar har gått, 6 days to go innan nästa ledighet. Men nu behövs det massor med pengar eftersom vi fått ny lägenhet!:) Vi flyttar in så snart som möjligt... Och då, ja då, då ska det handlas.


Fin bild på Linda och mig

Förresten, idag har vi -25 grader. Hur varmt/kallt har ni?

Paradise hotel

Nu har jag 4 rykande heta avsnitt att ta igen... Har hört ryktas om intriger... Och så ska det ju tydligen komma in en strippa och röra om i grytan. Ja, jag är en Paradise hotel nörd.



Bäst att ta igen nu när Johannes jobbar natt.:) Han hatar Paradise Hotel.

Trettondagsafton

Kunder förstod inte att vi stängde klockan 18:00 idag. Det öste in folk 17:58. Ocoolt.

Dagens bästa jobbfloskel:
(Sonny ska hjälpa kunder med att sätta stighud* på längdskidor)

Sonny: Vänta bara här, så ska jag sätta förhudar på skidorna.
Kund: HAHA, va?! Du menar stighud hoppas jag?!

*Stighud är en grej man sätter under skidorna för att skidorna bara ska glida framåt, och inte glida bakåt i t.ex en uppförsbacke.

En annan bra floskel jag kläckt på jobbet:

Kund: Har ni några bra strumpor som man kan träna i, med kort skaft?
(Jag blickar bort mot "Nike dry fit" strumporna.)
Jag pekar: Dom där fittstrumporna är superbra, de andas!

Självklart menade jag "Nike dry fit strumporna".


Nej hörrni, såhär taggad och pigg är jag nu...

Soffan i underläge

Yes, jag klarade av soffans manipulationsförmåga (sitt kvaaar, siiiiitt KVAAAAAAR!!!!) och pallrade mig iväg till gymmet för ett 60 min Corepass. Nu känns det bra! Lite trött i magmusklerna bara... Får se hur det känns imorgon.



Längtar till sommar. Eller utomlands.

Aftonar och dagar

Det här var det dummaste jag kunde ha gjort. Att sätta mig en sväng i soffan innan träningen. Åhh, vad trött jag är nu!!
Idag har jag min braiga dag. Den har jag varannan måndag. Då jag bara jobbar mellan 09:00-16:00. Helt bortglömt kommer ju trettondagsafton och trettondagen denna vecka också, vilket betyder 10-18 imorgon och 11-17 på onsdag (med dubbelt betalt!)! Kan inte bli bättre när man förväntat sig låååångdagar.



No shit, Sherlock?

Vi kom precis hem från en biosväng. Jag, Johannes och 10 andra vänner kollade på Sherlock Holmes när han löste mystiken bakom brott. Han är en mästerdetektiv! Jag har (tydligen jättkonstigt) aldrig hört talas om denna omtalade man. Filmen var klart sevärd! Nu ska jag läsa de sista 30 sidorna ur boka.



Hörs imorgon! Godnatt!

PUSS

Titta vad Johannes hade gjort till mig efter ett nattskift! Sett från köksfönstret...


Nyår 09-10

Har ju glömt att berätta att jag fick en ny laptop av Johannes i julklapp också. Den är jättebra och supersnygg:) +att den faktiskt fungerar! Det är så mycket smidigare att lägga in bilder nu. Istället för att lägga in bilder på Johannes stationära, maila över till min mail för att sen öppna bilderna i min dator, kan jag nu bara lägga in dom på en gång! Är så glad! Sen att den inte hänger sig stup i kvarten gör livet lite lättare.:)

Nu kommer bilderna från nyår iallafall!

    

Här var alla maträtterna vi fick i oss under kvällen. Det var en 6 rättersmiddag, sista skulle vi få vid 12-slaget, men eftersom det blev uppror på festen blev det avglömt. Nu kan jag inte namnen på allt vi åt, men det var allt bl.a lax- och rostbiffroulader, bankad och frusen oxfile, lammfile, 3 ostar och creme brulé. Collin fick verkligen bekräftat vilken mästerkock han är, och vi blev jättemätta och nöjda!


Här är Collin, the masterchef!


Collins dam Sara


Jag i en kutryggad pose


Det börjar rulla in lite minglande folk


Jag och Johannes


Vi igen


Lugnet före stormen


Madde i lugnet före stormen


Soffan i lugnet före stormen

Efter detta ramlar det väl in ca 20 personer och det var då det blev otrevligheter. Så vi stack vidare hem till Hasse där flera goda vänner fanns! Efter detta är bilderna väldigt luddiga och suddiga. Tror visst kameramannen var lite dragen?;)


Linda och Hasse. Hasse ser verkligen glad ut på det nya året!


Nej fasen hörrni. Jag lägger inte ut resten av bilderna. Hahaha, herregud...
Bilderna är tagna av Johannes och en del stula från facebook. Vi hade iallafall jättetrevligt!:)


Sneakpeak

Ska strax ladda upp en massa bilder från nyårsafton, men här har ni en sålänge på mig och Johannes!


Söndag

Igår när Johannes kom hem från sitt 12-timmarspass överraskade jag honom med Tacos! Vi hade en jättelugn lördag. Han somnade runt 22 tiden, jag plöjde 250 sidor av "Elsas mode" som jag fick av Johannes i julklapp.

 




Älskar den boken! Det är precis den genre av böcker jag tycker om; lättläst, ytlig roman... Handlar om Elsa från Borås, som är hemkommen från att ha bott New York 5 månader. Hon flyttar till Stockholm och börjar sitt nya liv som modebloggerska. Händer ett och annat, som tillochmed får mig att rodna. Och igår när jag skulle somna så hade jag sån ångest för hennes skull. Idag ska jag plöja de sista 50 sidorna!

All the crazy shit I did tonight


Gott nytt år!

Tjohej vilket nyårsfirande! 6 rättersmiddag och gott sällskap. Vid 12 slaget blev Johannes skallad och jag spottad i ansiktet. Synd att vissa människor enbart kommer på fester för att bråka. Tragiskt. Vi drog vidare till Hasse med flera och firade vidare det nya året till klockan 4 imorse. Så, nu fick ni ett ärligt svar på vårat nyår. Men ni behöver inte oroa er, det gick bra med oss och personen som bråkade blev utslängd från festen.

Idag har vi haft julafton hos Johannes mor ute i Kilsmo. Vi åt god mat och fick julklappar! Mycket bra grejer!:)

Nu är jag ledig i 2 dagar, superskönt!

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus