Godnatt/Godmorgon

Nu har jag sökt runt på Norgejobb i fleeera timmar. Vad jag kom fram till? Det vette fasen. Tror jag föredrar att jobba någon extra söndag då och då så kanske man kommer ikapp med lönen iaf. Allt verkar så krångligt med att jobba "utomlands", skatter, norskt ID, adresser, deklarering, m.m, m.m. Men man vet aldrig, nått skoj kanske dyker upp i framtiden?!

Om 20 minuter ska Johannes upp och iväg till jobbet, så det känns väl som på tiden att jag går och lägger mig nu.

GOOOODNATT!

Jobbspöken

Funderar på att skaffa nytt jobb. Vad tror ni om Norge? Är sugen på mer cash.
Eller vet ni något annat jobb i Sverige som är bra betalt (utan tidigare utbildning/erfarenhet)? Och bra betalt menar jag +20.000:- efter skatt. Minst. Annars kan jag lika gärna jobba kvar på Intersport.


Och vad tusan ska man jobba med, om man fick välja fritt?

SOOOL

Dra på trissor, solen skiner! Nu sticker jag och badar, tur att Linda också är ledig!=)


Jobb och ödledrömmar

Jobbade några timmar idag på förmiddagen. Sen ringde pappsen och överraskade mig att han var i Örebro, så jag hängde på och kollade på husvagnar åt dom, så åt vi även på Kinamuren. Yummie!=)

Nu är jag hemma själv och är uttråkad. Varför ska man ha semester för? Kvittar ju just nu känns det som. Men imorgon ska det ju bli fint iaf, får väl åka till någon strand i min ensamhet och sola och bada.

Inatt drömde jag mardrömmar om ödlor i sommarstugan. Har inte riktigt vant mig med att det bor en sån hos oss än... Det är fin att kolla på, men den är fortfarande äcklig... Är ju livrädd att den ska tappa svansen (svansen får ju tydligen ett eget liv om den tappas, och sladdar runt av sig själv då!)




En mysig upplevelse

Tog precis en paus i mitt städande för att gå och sola. Det var nice, och brun blev jag!

Vi bor ju i en hyresrätt och då det blir minsta lilla problem i lägenheten brukar jag utnyttja att man alltid kan ringa vaktmästaren. T.ex när det blir stopp i avloppet i duschen. De brukar så snällt komma och ta bort allt mitt äckliga hår som ligger och täpper igen. Det brukar stinka...
Idag besparade jag dom det problemet. Jag fixade själv helt enkelt! Det var det vidrigaste jag gjort!!! Jag höll på att spy säkert 15 gånger, och jag kunde ju inte ta hjälp av Johannes eftersom han är den kräkmagigaste jag känner. Men jag ordnade det tillslut.

Självklart vill jag dela med mig av denna mysiga händelse för er bloggläsare. Varsågod och njut!



Titta noga och föreställ er doften! ;) Ps. Jag är blondhårig, trots färgen på bilden. ;)

Nästa veckas väder:

Min semestervecka:



Vad tusan ska man hitta på? Jag har redan städat, men får väl fortsätta sysselsätta mig med det, varje dag hela veckan förutom tisdag.

1:a semesterdagen

Söndag, 13 grader och regn. Tack för den! Spännande det där, att jag alltid får sånt här väder när jag har semester. I och för sig så sparar jag ju pengar på det, ska ut och jobba extra på "semestern" nu i veckan, plus att man vill ju inte hitta på någonting när det är regnrusk ute. Blir att sitta inne som ett emo hela "semestern". =S

I fredags var vi på fest med några killar jag inte sett på länge, vi hade skitkul! Vi startade hos Bock på översta våningen i ett av höghusen mittemot Behrn Arena, en fantastisk lägenhet. Efter det gick vi till en bar i stallbacken, drack goda drinkar och hade trevligt. Sen gick vi till Harrys, för 1:a gången! Jag älskar Harrys, jag ser så ung och fräsch ut om man jämför med resten av gästerna som är typ 30+.... ;) Hahaha... Nejdå, skämt å sido, det var faktiskt jätteskoj där, riktigt mysigt, bra musik och trevliga människor!

 









Igår skulle vi ju till Skara. Det blev inget... För kallt och så regnade det. Så jag satt inne precis heeela dagen. Idag är jag utvilad.

Vill ha denna lägenhet!

Jag har hittat min drömlägenhet på järntorget. Visst, har sett många som är mycket snyggare, men denna är realistisk att man kan få. Den kostar 4000/mån, har balkong, men är på ynka 40 kvm. Dock är inte loftet (sovrummet) inräknat på den ytan. Balkong ut mot järntorget och slottet.









Åhhhh, vill ha den, den är helt FANTASTISK! Synd att jag inte har en lägenhet i Lund eller Malmö som de vill byta mot...=( Det värsta är ju att våran soffa är typ 40 kvm, så den skulle aldrig få plats... Men drömma kan man?!

Semester imorgon!

Imorgon är det ingen vanlig dag, för klockan 18:00 går jag på semester! (Ska dock jobba extra redan på måndag...) Men, men... Efter det blir det nog ren semester! Imorgonkväll är det fest på schemat, på lördag skara sommarland (om vädret tillåter) och sen på kvällen fest igen. Helbra början iaf?! Nu ska jag hoppa in i duschen, sen ska jag lägga mig i min renbäddade säng:)

Frimis, 2006.

Kollade tillbaks på 1:a bilden jag blev taggad på på facebook. Tror det var den kvällen vi var på Frimis och firade Lisa som fyllde 18 år för snart 4 år sen. Min bror Tobbe och hans vän Oscar var med, och det var efter den kvällen min favvodrink blev strawberry daquiris. Saknar den tiden. Och Tobbe, som just nu ska befinna sig i Hollywood.



Med det sagt "kastar jag in handduken", för imorgon på min lediga dag ska jag gå upp tidigt och....
TAADAAA; ....jobba extra!


Nelly.com

Jag designar mina klackisar med inspiration från vår reptil i lägenheten.... Namnam. Om jag mot förmodan skulle hamna på 1:a plats skulle jag vinna 30 000 kr i presentkort från nelly. Ok, om vi säger såhär; om ni röstar och jag vinner, så delar vi. Fair?



Min designade sko på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min sko här!


Vi HADE iaf tur med vädret

Har fortfarande ont i nacken och i axlarna. Det har tydligen spridit sig till käken nu också, känns som mina icke existerande visdomständer ska explodera ut genom tandköttet. Detta ger mig huvudvärk.

3 arbetsdagar kvar sen har jag semester i "hela" två veckor. Tänk att det regnat max 3 gånger på hela sommaren, knappt ett enda moln och 27 grader, det har aldrig varit en så bra sommar! Jag borde vara lycklig, om det inte vore för att de få veckorna jag får semester ska det regna. Kan ju egentligen lika gärna skita i semestern och jobba. Måste bara vara ledig 1 dag så jag kan gå till läkaren och få lyckopiller utskrivna så jag klarar mig till nästa sommar. SUCK!

Aoooouuchh

My neck is killing me!!! Jag måste ha headbangat för mycket på senaste tiden.

Pojkarna som busar

Björn Rosenström spelar live på Strömpis just nu. Hör hans lustiga texter in i lägenheten, han körde precis "pojkarna som busar". Detta avnjuter jag med lasagne, ett glas vitt vin (fanns ingen annan dryck i kylen, förutom whiskey) och pizzasallad. 
Var på strömpis för 2 år sen och dansade och sjöng med till hans lustiga texter, det var en mycket bra kväll. Kan tänka mig att gästerna har jäkligt kul nu. Synd att man jobbar, jobbar och jobbar när det är ståhej... Fast när jag tänker efter händer det ju mycket skojiga saker när man är ledig också!

7 arbetsdagar kvar till semester!



Shrek 4, 3D

Ohhh, klockan är bara 09:20 och det är 27 grader ute redan! Härligt att det kommit sån värme till Sverige, händer ju inte allt för ofta... Senast var 1994 läste jag i SDB. Man ska inte klaga, synd bara att jag jobbar typ 10 timmar om dagen och missar all sol...=(

Igår kollade vi på bio, Shrek 4 som var i 3D. Alltid lika coolt med 3D!


Berlin 2010

Lite Berlintajm nu då? Har ju inte berättat så mycket om den resan än. Johannes och jag åkte dit för två veckor sen, mån - tor, för lite shopping, god mat och bara för att se en ny stad helt enkelt. En fantastisk stad!


Något det fanns gott om var mäktiga byggnader! Så coolt att se de som fortfarande är trasiga efter 2:a världskriget.

Johannes köpte en cool hatt 1:a dagen.











 

 

Haha, lite lustig skylt vi hittade....




Johannes förknippade dessa gröna gubbar med snusk.
Jag ser vad han menar...


 

Utsikten från hotellrummet.


Vi åkte upp i tv-tornet en dag och kikade på utsikten. Det var häftigt att åka upp, hissen gick i 7 meter/sekund. Kittlades lite i magen... Tror det var 207 meter "kulan" var på.



 

Det slank ner massor av gooood tysk mat också! Det bästa var wienerschnitzeln. Testade en dagens på ett ställe, beställde schwein-nånting, vilken hit!

 

Sen kom vi på med efter ett par glas vin och öl kl. 00:00 en kväll; "just det! måste ju kolla på Berlinmuren!" Så vi tog tåget 3 minuter bort och kikade. Det var bara som vilket klotterplank somhelst. Inte mycket att se med andra ord. Men då har vi sett det och behöver inte se igen.







Sen kollade vi ju självklart på fotbollsVM på storbildsskärmar över några drinkar om kvällarna. Det var väldigt festligt med fotbollen i Berlin, mycket folk ute och mycket fotbollsevent runtomkring.

Rekommenderar verkligen Berlin om man vill åka på en stadsresa. Bra shopping, sevärdigheter och mycket mysiga restauranger. En till bra grej; bara 1 h 20 min restid i flyget!=)

Music


Midsommar 2010 del 2

Nu fortsätter vi med bilder från midsommar!

Vi gick hem till Filip på förfest på midsommardagen! Åhh, han hade 4 kattungar... Ville ha ALLA!



Rickard och Pung tog en tupplur...:)


























Efter en liten promenad från Filip i Anstorp till Kilsmo kom det traditionella traktorsläpet med folk från Odensbacken, Stora Mellösa osv. Höjdpunkten!





Ett litet filmklipp från traktorsläpet! 









Nu blir bilderna suddigare och suddigare. Det beror på att det börjar mörkna....?!=)







Kvällen är slut och dags för lite badning när vi vaknar på söndags"morgonen".











Det var sista bilden från midsommar. I år kan det ha varit den bästa.... Eller iaf på länge!=) Tack alla som var med och gjorde helgen TOPPEN!

Bilbrillor!

AAHH, drömde att jag vann 48 000 kronor på triss inatt. Fan, vad sur jag blev när jag vaknade. De pengarna hade ju inte suttit helt fel just nu.

Ny dag, nya möjligheter. Förbaskat trött är jag. Ska vara på jobbet om 40 minuter, så det är bäst att slänga i sig lite frulle nu då.

Just ja! Dessa glasögon har jag vunnit! Lensway hade en kampanj, de som registrerat sig på deras hemsida var med och tävlade om vilka 333 som först gjorde en beställning från deras webshop. Jag var en av dom och fick dessa brillor gratis! Bra va?=)




Hörs efter jobbet, tudeluuuu!

Midsommarafton 2010

Nu kommer alla bilder som finns på min dator från midsommar. Även nått filmklipp. Enjoy!



Vi började med att grilla på midsommaraftonsdagen hemma hos Daniel. Gänget samlades!









Sirpa, Patrick och Sandra kom och hämtade upp oss så vi kunde kolla på stångresningen i Brevens. Väldigt coolt, vackert väder och mycket folk.











Såhär ser paraden ut på film:


Enda bilden från kvällen. Och det kanske var lika bra det... Här är vi på Röda sand, ja, det var där bilolyckan hände -just då. Vad som hände resten av kvällen är ingen som riktigt vet. Johannes trampade ner i ett dike i en kohage och blev "helbrun" och jag blev totalt uppäten av mygg. Killarna fick åldersnojja då de kallades "äldre män" av några fjortispojkar. Det vet jag iaf. 



Dag 2 vaknade vi pigga och alerta (nåväl). Vi åkte ut till sjön där Sirpa har sin "ekaline" och sjösatte den. Eller Johannes sjösatte den rättare sagt. Jag väntade mest på att han skulle trilla i sjön, vilket han tyvärr inte gjorde.=)





Pilkastning pch grillning på gården.



Har massor av bilder från kvällen. Men det tar ju sån himla tid att lägga ut alla, så jag gör det sen (imorgon?). Nu måste jag snart sova eftersom jag ska upp och jobba imorgon. Men det var iaf bilderna från dag 1 och halva dag 2.=)

Första hjälpen

Ikväll lägger jag ut bilder från midsommar! Det är en heeel del, så jag måste äta något innan... Håller på att svälta ihjäl!


Just ja, för några veckor sen hade vi första hjälpen utbildning på jobbet. Det var jättekul! Och superbra att kunna. Vi fick fakesår och bandage och sånt för att allt skulle vara verkligt när vi övade på varandra, så bli inte rädda för bilderna.


Visst ser det verkligt ut? Det är Magnus som "hade skurit sig när han monterade skidor."


Johanna lindade in mitt huvud efter jag "ramlat ner från en stege när jag skyltade."



Tycker alla borde gå en sån utbildning. Vet ni hur man gör om man hittar en person medvetslös? Eller om någon skulle sätta något i halsen och inte få luft? Jag hade ingen aning innan.

 


Nya Kalle och Hobbe?

Johannes var uttråkad när vi åkte bil från Nyköping till Ockelbo förra torsdagen... Då gjorde han en liten serie på mobilen.



Hahaha, knäppgök.

Hargebadet

Idag har vi haft en härlig ledig dag! Direkt när vi vaknade åkte gänget till Hargebadet. Men inte helt problemfritt....

Det är några mil dit, och när vi hade typ 1 mil kvar dundrade det till i min bil, och sen bara skrapade det mot asfalten. Vi stannade till på en rastplats och tittade hur det såg ut under bilen, och gissa vad? Avgasröret hade ramlat av!! Det bara hängde lite löst på ena sidan. FY FAN! Ringde pappa och han sa att det går bra att köra ändå, men att vi måste byta så snart som möjligt. Och det blir nog inte billigt.... Kul att man jobbade som en galning förra månaden, och så får man lägga sista pengarna på ett jävla avgasrör?!

Nåväl, sånt är livet. På 1 månad har en hel del saker gått sönder för mig; min dator krashade, min mobil har pajjat 3 gånger, kylskåpet la av, och nu detta med bilen?! Har jag något mer i min ägo, pass på!

Vi hade skoj i Harge iaf.






Vårat nya husdjur

Jag och Linda har precis varit på bio, det blev "Killers" och en Blockbuster meny, så nu är jag proppmätt. Filmen var rolig!

Är ni nyfikna på vad det är för husdjur vi skaffat?
Nu ska ni få se gott folk... Om ni har mat i munnen, sätt nu inte i fel strupe.....=) Hehe











Här är hon, vårat gulliga monster! Jag ville inte vara den enda skräcködlan i lägenheten, så då passade det ju bra att hon joinar mig.=) Hon heter NamNam by the way. Tack Kenneth och Sofie!


Tillbaka från semestern

Sorry att jag uppdaterat dåligt, men jag har varit i Berlin och Ockelbo på semester!=) Och vet ni?! Nu är min dator lagad så jag kan börja blogga normalt med bilder osv igen! Har tagit maaaaaaaassor med bilder den senaste veckan... Och så har vi skaffat ett husdjur också. Kan ni gissa vad för varelse?

Bara för att försöka få er läsare kvar vid min dåligt uppdaterade blogg så tänker jag inte avslöja förrän imorgon....;) hihi


Titta vilken fin bild Sirpa tog på oss på midsommarfirandet i Brevens Bruk!

Sandra, Patrick, Jag och Johannes

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus