Bil inlägg

Wohoo, hemma och ledig!

Idag efter jobbet åkte jag runt i stan i 40 minuter och letade gratisparkeringar (för dyrt för att parkera hela min lediga dag på avgiftsbelagda parkeringsplatser). Utan lycka. Skulle få parkera på andra sidan stan för att det skulle vara gratis, och därmed få ta buss upp på stan igen. Det är inte klokt!
Så jag åkte till "gamla busstationen parkeringen" och köpte ett månadskort för 450:-, och får nu stå där dygnet runt om jag vill! Det var nog den bästa investeringen denna månad, tar bara 5 minuter att gå dit från järntorget. Superbilligt om man jämför med vad det kostar att parkera lite varstans för timmavgifter. Tummen upp! :)

Imorgon ska jag putsa lite på GHB, så han blir glänsande ren och glad! Och om 3 minuter får man även sätta på sommardäcken om man vill.


Nellys bikinitävling

Det här är ju bara såå uttjatat. Därför ville ju jag också prova! Så ni som aldrig sett detta innan, så har jag "designat" denna bikini. Så man kan rösta på mig för att jag ska ha chansen att vinna resor för 20.000 :-


Min designade bikini på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!


Sista dagen i Mars

Godmorgon!

Idag är det grått ute och jag skittrött och hade helst velat legat hemma hela dagen i soffan. Passande att jag är ledig imorgon och att det är kortdagar p.g.a påsk de närmaste dagarna! Önskar er en trevlig dag!

Kom ihåg att Aprilla folk imorgon!

Opinion

Jag är mätt efter en portion med flygande Jacob. Varför i hela friden har den maträtten fått det namnet? Kyckling + bacon + nötter + banan + matlagningsgrädde + chilisås = Flygande Jacob....? Whyyy maaan?!

Läser lite på ansiktsboken. Den ena efter den andra bekänner graviditeter. Jag orkar inte ens lyfta på ena ögonbrynet längre. (Men orkar tydligen blogga om det?)
Jag tycker man är för ung om man skaffar barn om man är under 40 år. Eller nej nu överdrev jag. 25 år är väl en OK ålder om man redan känner att man hunnit med allt annat. Jag har hunnit med alldeless för lite av saker jag vill göra, så jag vill inte ha barn förrän jag är 30. Typ. (Utbildnings-, res-, karriärs-, BMW Z4-, takvåning mitt i stan -livet först). Visst kan man göra dessa saker när man blir äldre, men hur kul är det t.ex att sätta sig i skolbänken när man är 40? Kan man backpacka USA runt med ett 5 årigt barn? Jo säkert, men det är troligtvis varken enkelt eller skitkul.

Ibland tänker jag hemska tankar: Tänk om jag är med barn utan att veta om det? Kan ni förstå hur utvecklingstört det barnet skulle bli efter alla dessa alkoholhaltiga lördagar... Herregud vilket skadat freak det skulle komma ut. Vill inte ens tänka på det. 
Ville bara konstatera i detta blogginlägg att jag tänker inte följa strömmen genom att skaffa barn.
Så nu vet ni läget.

Men det är ju min åsikt så den får ju jag stå för.




Födelsedagspresenter!

Här är de flesta av de presenter jag fick. Bara massor av bra grejer som jag ville ha!



Fick massor av tjusiga blommor också. För första gången i mitt liv fick jag även ett blombud! Hade ingen aning om vem det kunde vara ifrån, och fick se på kortet att det var från Tobbe och Mia i Australien -åhh ni är de raraste!! Hade jag aldrig kunnat gissa, och det gjorde mig rörd att ni tänker på mig på andra sidan jorden! Tacktacktack!! :)




Sen fick jag en jättekonstig present av Daniel. Bröd. Jättefranska.
-"Ehh, tack! Precis vad jag alltid önskat mig..."



Dagen efter upptäckte jag ett underligt hål bakom 1:a brödskivan... Hmm...?



AHAAAA!! Haha, Daniel är inte så konstig som jag först trodde! Hahaha, vilken superbra idé! (Han hade tydligen slut på presentpapper)





Tack alla underbaringar!

HIPP HIPP HURRA!

Idag fyller jag 22 år!

Jag är så lycklig. Jag har världens bästa familj och vänner. Otroligt glad att jag har er i mitt liv! Jag sitter ensam i lägenheten efter en bra dag med uppvaktande från familjen. Tittar på mina fina presenter och blommor jag fått av er alla och är faktiskt lite rörd. Ni är bäst och jag skulle aldrig vilja byta liv eller vänner med någon annan!

Nu ska jag sluta vara sentimental.  :)

Igår hade jag fest för att fira min sista dag som 21 år. Bjöd inte så många eftersom jag ville ha en ganska lugn fest. Men minst lika roligt för det, för denna gång hann man faktiskt prata med folk. :) Vi började hos mig och drog senare ut till Strumpis som hade 2 timmarskö, insåg att vi inte orkade köa och gick till SATIN istället. Satin var över min förväntan! Jag har inte varit där sen dom bytte lokal, och det var supersnyggt! Grym DJ och bra folk!

                  


Uppvaktning och Boda Borg

Sitter och inväntar pappa och Katarina som ska komma hit och gratta mig. Känner mig liiite stressad eftersom vi ska till Boda Borg om 1-2 timmar... Kommer bli kul iallafall!

´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´

Lisa and moi

Lisa kom hit lite spontant. Nu dricker vi vårt 2:a glas vin och "lip plumpar" oss! (Vi ser ut som Linda Rosing) Vi har fredagsmys!:)



BTW, sista fredagen som 21 år! :)


TJOHOOO!!!!

Jag vet vad jag får tillbaks på skatten!!! 8500:- svenska kronor!! Kan ni förstå hur lycklig jag är?! Det är som att vinna på lotto! Andra år har jag fått typ 600:-, så detta är mycket för mig! :)




26:e mars 2010

Lön, fredag, ledig helg! Kan det bli bättre?
Kanske blir en liten shoppingtur till Marieberg senare. Kollade in på Monki tidigare idag, men för mycket folk för att jag kunde slappna av. Får bli mer inspektion en annan dag när det inte är så hett på tapeten för andra kunder.


Nu är jag leeeedig!

Åkte hemifrån klockan 08:00 imorse, kom hem nu, 20:48. Det har varit en lång och hård dag på jobbet. Nu är jag förtjänt mina 3 dagar med ledighet! Känns dödsskönt i kistan!

Tandis

Jag har inte varit hos tandläkaren på över tre år! Trodde man brukade bli kallad dit? Bokade iallafall tid häromdagen och ska till Kumla den 9:e april. Tror ni jag drömt mardrömmar de senaste nätterna?! Har aldrig haft något fel, men detta blir 1:a gången jag får betala, så det kommer säkert vara massor av problem och bedövningssprutor i tandköttet (hu).

Jag är skitnöjd över mina tänder, de är raka, vita och fina. Förutom på underkäken - där ser jag ut som ett freak! Fattar inte varför jag inte fick tandställning när jag var liten?! Tur att man aldrig ser undertänderna...

Förutom på denna bild haha


Johannes bad mig posa till en bild där jag visar mitt rätta jag.

MONKI

På torsdag öppnas övervåningen på träffpunkt! Där kommer bl.a MONKI, Makeupstore, och brothers & sisters öppna. Kommer bli sjukt bra med en MONKI butik i Örebro! Örebro som har varit en så boooring shoppingstad (med "vanliga" butiker som Lindex, H&M, Kappahl m.m) har vi nu börjat få in riktigt bra butiker. Rut m.fl finns på gallerian, awesome rags i Oscar C och snart MONKI på träffpunkt! Kul med nytt!




Inredningen på MONKI är hur galen som helst, så jäkla coolt!

Nu ska jag lägga mig. Imorgon har jag sovmorgon till klockan 12! Yeey
Godnatter

22 snart

För 22 år sen var min mamma riktigt tjock om magen, för på söndag fyller ju jag år!=)

Längtar tills torsdagkväll, då får jag nämligen ledigt fram till måndag klockan 09:00. På lördag ska vi till Boda Borg, sen blir det festligheter på kvällen. Vilka är på?!




"Vart har du tagit vägen?"

Förrförra veckan när jag var hemma med feber ringde en tränare från gymmet och undra vart jag tagit vägen (hade inte tränat på tre veckor). Känns som om de har lite för mycket koll över mig. Fick uselt samvete och bortförklarade mig!! Nu är jag frisk som en nötkärna och har inget att skylla på, så nu åker träningskläderna på.

Dax för bodypump!

Lördags

Igår festade vi till det lite hos en vän som fyllde 20.

Såhär såg jag ut: "kvällens outfit" haha



Johannes tyckte jag verkade häftig och viktig som tog outfitbilder, så han ville också

(Notera ko-mattorna i badrummet)



Jag och födelsedagsbarnet! Gick inte att vända rätt bilden.

Snyggare

Wooohooo, kolla vilken tjusig blogg jag fixat till!! :):) Eller vad tycks?!

Nu kommer det bli dödsskoj att blogga i framtiden! :)

Hejhej

Har ni saknat mig?! Jag har haft massor av saker att göra! Idag är jag ledig, just nu sitter Lisa och Johannes här. Vi ska kolla på Svenska Hollywoodfruarna. Idag blir det träning och Bio, Alice i underlandet!

Vårigt

Hemkommen från min lilla promenad på stan. Kikade in i alla butiker, men hittade ingenting. Lika bra det eftersom jag har köpstopp... :) Vädret är helt underbart, solen skiner och det smälter snö från taken.

Mitt grannhus & Örebros stolthet tog jag kort på:


En igensnöad och igenisad Svartå:


Skönt att det äntligen börjar bli bar mark på vägarna, men det kommer ta tid innan all snö försvinner. Det har ju trots allt varit snörekord i år. Men det gör ju att man kommer uppskatta värmen och sommaren mer än någonsin! :)


Sunny saturday

Nu sticker jag ut på stan i detta underbara väder! :) Härliga vårsol!

Gamla bilder från gammal mobil

Min mobil är inne på reparation efter ett litet vansinnesutbrott (vill inte prata om det). Så onödigt, men kommer vara enkelt att laga. Sålänge lånar jag Johannes gamla mobil, och jag hittade massa bilder från 2009, efter vi kom hem från Australien i juni.

Johannes födelsedagskalas i Augusti:
          
   

Fick låna ett Wii av en kompis en varm dag i somras:
 

Kräftfest i Kilsmo:
  

Oktoberfest på Strumpis:
    

Blandade:
  
  
   

Sen hittade jag lite lustiga och jättegamla facewarpbilder:
     

Onsdagskväll

Nu är jag frisk igen! Tjohoo! :)

Men gruvar mig lite just nu, för imorgon väntar min mördardag på jobbet; 09:00 - 20:00, vilket betyder att jag åker till jobbet halv nio och är hemma halv nio. Suck. Tur att jag har mina bra vänner som jobbar där som får tiden att gå snabbare! Sen tar jag helg efter det. Man tackar!

Sådär

Sådär, nu slipper jag den stripiga långa luggen framför ögonen en period framöver. :)


Jag är inte naken, jag har tubtopp på mig.

Snart kommer J hem från jobbet, kanske ska överraska honom med något gott?

Halvlugg

Nu är jag lite uttråkad, dax att göra något åt saken. Hmm, ska nog försöka mig på att fixa sån här lugg igen? Fram med saxen! :)


Wåfflos

Gick till väster och tittade till bilen igårkväll... ingen böter! Skönt. När Johannes kom hem gjorde vi frasvåfflor med jordgubbssylt och glass, mums!



Sen kollade vi på "luftslottet som sprängdes" och de svenska hollywoodfruarna.
Tror att febern har gått över nu (kan vara Iprenen som hjälper iofs), men har sådär jobbig hosta som skrapar sönder halsen. Får se hur jag mår ikväll om jag måste vara ledig från jobbet en dag till eller inte. Tusan, jag får sjukångest!

När jag och Johannes vaknade imorse fixade vi det sista i lägenheten, borrade upp spegeln, hyllan i TV-rummet och TVn på väggen i sovrummet. Nu är jag helt slut och ska vila en liten stund. Hörs senare!


Sjuk

Usch, jag har feber. Ligger hemma och snoret rinner (for your information), jag har nästan tappat rösten och hostar bort halsen. Jag känner mig ynklig. Har sjukskrivit mig från jobbet både idag och imorgon. Jag som redan hade 24 timmar att jobba ikapp för att få min vanliga lön denna månad! Detta var verkligen inte vad jag behövde just nu. :(

Jag var precis till Rosalis och hämtade mat (man får när man är sjuk), tog det vanliga. Pasta med Mexi shrimps och hälften chicken Alfredo. Mmmm....


Gammal bild


Vet ni vad det värsta är? Jag har parkerat bilen på ett billigt ställe på väster fram till 12:00 idag. Sen skickade jag in SMS parkering därefter (man skickar ZON nr + reg nr till parkeringsvakterna, det kommer räkning på mobilen sen, istället för att använda P-automater) eftersom jag inte orkade gå dit och fylla på pengar i automaten. Man måste skicka SMS var 3:e timme för att det ska vara giltigt, och jag somnade ifrån i ca 8 minuter efter att tiden gått ut.... Så nu ligger jag och vrider mig och har ångest för att de ska ha varit där under dom 8 minutrarna och satt en bot på min GHBare. Vilken ioförsig inte skulle förvåna mig med dom förbannade jävla p-vakterna, de dyker upp när man minst anar det. Måste gå dit snart och titta...

TV-rummet

Soffan som vi väntat på så länge kom äntligen i fredags. Den är stor och mjuk och perfekt! Vi fick plats många personer i den i lördags. Den är köpt på Jacobssons möbler i Odensbacken och kostade ca 16.000:-, enligt mig värt varenda öre! Och jag har hittat min favvoplats i den; det högra hörnet är mitt!:)





Och sen har vi helveteslampan. Den är snygg att titta på, men att få den att lysa är en annan femma. Det var den som exploderade ut blixtar i lördags och fick hela lägenheten att bli kolsvart. Haha, ganska lustigt nu, men då var det otäckt! Köpte den på Bauhaus, ca 3500:- "kristallträd" som det sitter massor av dioder på. Någon elektriker som läser bloggen som kan hjälpa mig att hitta problemet?!


Lördagen

Igår hade vi inflyttningsfest! Dagen började med den smarta idén att vi skulle montera ihop vår nya taklampa till TV-rummet (det tog typ 3 timmar). Sen borrade vi fast den i taket och skulle testa att tända den. *POFF* lät det och det exploderade ut blixtar ut lampan!! Sen vart det bäcksvart i hela lägenheten. Klockan var då 16:30 och Rosanna, Sandra, Jennifer och Sara var på ingång och skulle fixa iordning sig hos oss. Lyckat! Som tur var fick jag tag på fastighetsskötaren på jouren som vägledde mig hur man fixade problemet (det var bara att springa ner i källaren och byta propp, som vi inte hade, utan fick springa och köpa). Men det blev en del fixande och duschande i mörkret. :)

Sen ramlade resten av gästerna in, vi blev 26 personer! Det var skitkul att Hälleforstjejerna kom in till stan! Och det var bra stämning bland alla hela kvällen! Fick en del inflyttningspresenter, drack shots, dansade, snackade skit och hade supertrevligt! :) Sen drog vi till Frimis i 15 minuter (!) och gick tillbaks till lägenheten och åt Billys och umgicks vidare!;) Nu kommer massor av bilder, bara att stå ut :)

  



  



  



  



  



   



  



Jag hade skitkul och hoppas på fler sånna här kvällar inom snar framtid! :) Perfektperfektperfekt! :)


Säng gavel

Jag har ju glömt er att visa hur sänggaveln blev, såhär blev slutresultatet!







Nu syns det ju inte så bra på bilderna eftersom det är svart gavel mot svart vägg. Men det blev tjusigt tycker både jag och Johannes, vi är riktigt nöjda! Nu behöver vi bara sängbordslampor! Kanske en bra sak att önska sig i födelsedagspresent? :)

Paus

Såhär blir resultatet av 26 personer som festar... Jag har plockat och plockat, men nu behöver jag lite välförtjänt paus!




Good night

Wow, vilken kväll det blev igår! Brabrabra!!! Lägger ut massor av bilder senare! :)


Smart

Jag har precis kollat på "dating in the dark" och ätit knäckemackor i sängen. Det sistnämnda ångrar jag bittert eftersom det är smulor överallt nu!! SMARTO haha...

Hör och häpna; imorgon är jag ledig! Tjiho! Däremot hinner jag inte njuta av ledigheten eftersom jag har apmycket att göra. Ska åka till tusen ställen här i stan och uträtta massa grejer, sen ska jag även hälsa på familjen i Hällefors. Hatar egentligen att köra vägen till Hällefors, men vad ska man göra åt saken? Jo, (kom på en bra grej nu!) jag kan köpa en take away pizza från Espana innan jag åker tillbaks mot stan, då kanske jag bara kan fokusera på den ljuvliga kebabdoften och inte irritationen i bilen. Det ska jag göra! (Där ni, jag är kanske SMARTO ändå?!)


Mjaha, vad har kvällen mer att bjuda på?





Soffan, vart är du?

Vi har ännu inte fått soffan vi köpt från Jacobssons möbler, de skyller på all snökaos. Men idag LOVADE dom att den ska komma på fredag klockan 16:30. Kommer den inte så får vi helt enkelt lov att ha inflyttningsfest på vardagsrumsmattan på lördag (vilket ioförsig skulle kunna bli mysigt och oförglömligt). :) Såhär pedantiskt och mysigt har vi det just nu i TV-rummet (minus Johannes som precis åkte till jobbet).


Lägger dit täcket om kvällarna, annars får man sittsår innan första reklampausen.


Rude boy

Nu sticker jag till väster och hämtar min bil. Drygt att vi inte fått en parkeringplats än. Det är för dyrt att stå parkerad på stan varje dag. Börjar jobba klockan 12! Denna låt sitter på min huvud just nu...


Frisör och rosa

Ahh, nu känner jag mig hel igen... Nyslingad i håret!=) Kickan på "min syster å jag" är alltid lika pigg och glad, och inte minst duktig! Har alltid trevliga konversationer med henne. Satt och läste "se&hör" under tiden blekningen satt i och läste att Tiger haft 18 älskarinnor, varav en var en porrskådis som han gjort på smällen 2 gånger. Stackars Elin, vilket svin hon skaffat familj med. Tänk själv att bli så bedragen?! Men man får väl tycka att det är tur att hon fick reda på sanningen bakom sin man till slut.




Förra veckan fick vi nya personaltröjor på Intersport. Tänk er att få välja bland alla färger i hela världen att ha på t-shirten... vi fick rosa. Barbierosa. Jag har aldrig varit en rosa tjej. Inte att klä mig i iallafall. På en cykel, eller ett par strumpor eller trosor -ok, men på t-shirtar vi ska ha varje dag hela våren och sommaren -nja. Det positiva är att vi syns iallafall. Killarna slapp den rosa färgen, de fick mörkblå istället. Men vem vet, jag kanske tycker det är skitsnyggt med rosa om några veckor, eller så fort jag fått en sjysst bränna. Vi får väl hoppas på det iallafall...


Utväxt

Ilandsproblem:

Med jämna mellanrum måste man färga utväxten som kommer från hårbotten, speciellt som blonderad. När det växt ut ett par cm känner man att det är dags att boka frisörtid -men håret känns fortfarande ok. Tiden EFTER man bokat frisörtiden är håret förskräckligt och hemskt fram tills den dagen man fått utväxten fixad. Outhärdliga bad hairdays varje dag!! Vad är det som händer det där dygnet när man ska boka slingtid egentligen, att på bara några timmar känna att håret behövs fixas (men duger); till att man bara hatar det, och inte står ut med det längre?! Eller är det bara en hemsk upplevelse som händer mig varannan månad?!

Imorgon klockan 09:00 ska utväxten bort. Inte förrän dess försvinner mitt lidande.


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus