Ett stort påskägg

Har varit ute och provkört den hela kvällen. Måste säga att det är ovant med automatlåda, men extremt behagligt samtidigt! Den är även skitsnabb... :-)

Tack för påskägget pappa! ;)







Nöjd över dagen

Nystädat, nybäddat, nyinköpt bil, tjejkväll med människor jag gillar att umgås med. Livet kunde varit värre!

Filmen om mig!

Jag måste bara lägga in denna film igen, som Linda gjorde till mig när jag fyllde... 22? Det är en favorit i repris iallafall, och eftersom jag fått en hel del nya läsare vill jag visa den för er! Ego som jag är! ;-)



Ähh, vet ni? Det är lika bra jag lägger upp fler!! Detta är till Lisa när hon fyllde år.








All cred till Linda, hon är verkligen helt grym på att göra sånna här filmer!! Love them! Gå in på hennes blogg och säg att hon ska uppdatera oftare!

Sliten och nött

Puuuh! 22 timmar och 30 minuters jobb, och 8 timmars sömn på två dygn. Inte nådigt sliten jag känner mig?! Ähh, jag är ledig imorgon och det ska bli fint väder:) Jag ska kolla in nyöppnade butiken Newyorker som tydligen har öppnat här i stan. Sen ska jag köpa Saaben!! Yeeey! 



Guess what? Om två veckor är jag i London! Beställde resa i söndags på bakfyllan.

Påskhelgen

Vi åkte ett gäng och grillade nu på kvällen. Det var mysigt!

Nu kommer några bilder från helgen. Vi var till Yvonne och Rickard fre-sön och firade påsk där. På fredagen badade vi badtunna och tog årets 1:a dopp, det var riktigt kallt, så det var bara att slänga sig i den varma tunnan så fort man bara kunde!



Vi var ute hela fredagen i solen och drack Mai Tai och spelade fotboll och bara hade mysigt.



På lördagen åkte vi Eckerö-båten och åt påskbuffé, spelade på maskiner, handlade tax-tree och drack drinkar. Det var en riktigt bra båt, tog 4 timmar fram och tillbaks till Åland.


Fredde vann 700:- på en maskin och köpte ölbomber.


Lilla Alva köpte tatueringpennor och klottrade ner alla oss.


Inte nog med det så skulle hon ju ha betalt för alla tatueringar. Hon blev rik den kvällen.


När vi kom hem till Kolbäck hittade vi en Igelkott som barnen matade, de var helt lyriska!


Pappa hade dragit med sig husvagnen, så vi hade husvagnsfest på kvällen.

Sen vaknade vi på söndagen, ganska risiga. Åkte och kollade på en Saab till mig i Örebro. Så om några dagar är jag bilägare igen! Den ska bara besiktas först, sen blir det affär. Såhär ser den ut:




ÖSK

Hej på er!
Hoppas ni haft en trevlig påskhelg, min har varit riktigt bra! Jag kommer lägga upp alla bilder och skriva mer om det senare ikväll, nu vill jag bara ut i det härliga vädret. Det är 22,8 grader och inte ett moln på himlen, härligt!

Idag fick vi ha på oss ÖSK matchtröjor på jobbet, det är nämligen match idag.


Glad påsk

Nu ska jag försöka sova, för imorgon ska jag upp tidigt och ta tåget till Kolbäck för att möta upp pappa och Rikard. Gissa vad vi ska göra? Vi ska åka till Stockholm och kolla på bilar till mig! Sen blir det övernattning i Kolbäck, sen blir det påskmiddag på Ekerö-båten på lördag. Vi kommer bli ett glatt gäng som påskfirar!

Önskar er en glad påsk! Kommer nog inte bli så mycket uppdatering förrän jag kommer hem igen (söndag?).


Veckans jobb!

NU har jag tagit helg, såå skönt! Och vet ni? Det är 20,8 grader ute. I SKUGGAN! Jag laddar inför en trevlig löprunda. Fast det får bli lite senare, måste röja lite här hemma först.

Detta har gjorts denna jobbvecka:


PUMA-sektion, herr


NIKE-sektion, herr


ADIDAS-sektion, herr


Helheten, märkesavdelningen.


Altitide 8848, dam


Liten del av Röhnisch


NIKE, dam


Adidas originals, dam


Helhet, damavdelning. Här kommer det dock bli förändringar nästa vecka! Jag har tjatat på Sonny att han ska bygga sånna där vita boxar som jag satt upp på väggen på herravdelningen, och han ska fixa det åt mig nästa vecka. Så det kommer sitta sånna även på dam! :)


Så avslutningsvis en liten del av miniorväggen.

Jag är glad att jag har fått det jobb jag har.


Färgsprakande, underbara!

Nejmen hoppsan, råkade bli två till idag! Men dessa gick faktiskt inte att motstå, de är brutalt snygga!! Nu har jag laddat upp med fyra nya bikinisar inför sommaren. De med rosa är min absoluta favvo av alla, man ser knallbrun ut med den! Köpta på ....INTERSPORT!


Solnedgång

Solen var fortfarande uppe när jag slutade klockan 20:00 idag, det är verkligen påväg att bli sommar, på riktigt! L-Y-C-K-A!
Det var inte ens jobbigt att vänta på bussen. Yes, jag åker buss nuförtiden, iallafall i några dagar till. Förhoppningsvis blir det ny bil på fredag! :)


Uppe vid gamla Mariebergsvägen.

Ursäkta röran, vi bygger om.

Det byggt för fullt på jobbet! Dam, MR, och JR avdelningarna kvar + skyltning. Jag har fullt upp om dagarna!


Fina Elmina

Godkväll mina goa blogreaders!
Jag är nyss hemkommen från gymmet, det går bra nu! Imorgon skulle vi ha varit hundvakt åt Kenneths hund Elmina, men fick precis reda på att hon löper. Vi vill inte ha blod i våran soffa, så det blir inge hundvakt...:( Jag som älskar att vara med Elmis, med det får bli en annan gång istället!


Jag får ta morgonpromenader med mig själv och min nya mobil (som jag spelar alla grymma låtar med). Morgonpromenader innan frukost is the shit!

Nya p-tröjorna

Precis hemkommen från Pitchers, tog en Ben Hogan och kollade fotboll där efter jobbet. Det var riktigt lugnt på jobbet, för fint väder för shopping tror jag! Här är våra nya personaltröjor, vad tycker ni om färgen?


Jag hatar den. Oavsett hur fräsch man känner sig, -så fort man får på sig tröjan ser man illamående ut! Jag vill ha en t-shirt med vitt, blått och rött. INTERSPORTS färger, ska det vara så svårt?! =S

My sisters keeper

Jag såg precis en riktigt bra gråtfilm jag vill rekommendera er; My sister´s keeper. Det tog ungefär en kvart tills jag inte kunde hålla borta tårarna, så himla tragisk! Filmen handlar om en familj vars äldsta dotter får cancer. Man ska tusan inte bekymra sig över småsaker i livet, man glömmer ibland bort att man har det så himla bra. Kolla på den!



Nu ska jag gå in och lägga mig i sovrummet och fortsätta med en till tragisk film, usch vilken masochist jag är! Men det är bäst att passa på att se såna där bra filmer när J jobbar. Han gillar inte att kolla på sånt. The time travelers wife blir det nu.

Exakt i detta nu ser det ut såhär i vårat sovrum!





Godnatt!

Törstigt värre

Vilken härlig dag!! Jag har dock jobbhelg, men det känns ok ändå. Slutar ju alltid senast 16.

Jag och Johannes blev lite törstiga häromveckan och beställde lite dricka från Tyskland. Är så sugen på en riktig festkväll snart! Närnärnär?!?!


Beställde från bottleshop247.se (?) för någon vecka sen och fick hem det i tisdags till bussgods där vi fick hämta ut det. Blev visst några liter...=) Ser ni de tre blåa boxarna? Det är Jelzin vodka, 3 liters bag in box, FARLIGT! ;)

Hos oss kan du vara trygg.

Idag välkomnade vi våran nya praktikant på samma vis som vanligt med våra nya medarbetare.



Ha ha ha, jag älskar att ligga i lådan, man får bästa uttrycket därifrån. Nästa utsatta person filmar jag där innifrån. Har fortfarande 3 personer vi inte gjort på än. Dock var denna praktikant ganska stencool. Annars brukar det vara tjejskrik och "trippa på tå" dansar... Hahaha!!:-)

Björn Borg

Hej!
Nu är jag klar med mitt arbetspass för denna dag. Just ja, i tisdags var våran inköpare sjuk så då fick jag agera inköpsvikarie när Björn Borg-säljaren kom förbi hos oss på Intersport. Herregud, att de kan låta mig få anvara för att köpa in massa underkläder inför julen -11, det kunde ha gått riktigt illa pengamässigt! ;) Haha, neeerå, jag höll mig i skinnet när han visade upp alla olika produkter och vi köpte in lagom mycket tror jag. Svårt det där! Men det är alltid kul att se vad som komma skall!

Här har ni äran att få se en liten smygvisning på vad som kommer från Björn Borg julen -11... Hoppas jag inte får sparken nu! ;-)

   
  
 

Det var en liten del av allt som beställdes. Hur coola liksom? Det ska vara mycket färg på Björn Borg underkläder tycker jag!


Senare ikväll kommer en film från idag på hur jag hälsade vår nya praktikant välkommen... Ha!

In med lite nytt

Att sätta sprätt på kosing har jag aldrig varit dålig på... Här är lite av grejerna jag investerat i de senaste veckorna. :)


De underbara bikinisarna, klackarna och solbrillorna har äntligen kommit från HM! LOVELOVELOVE!


Idag knackade DHL på dörren och levererade ett paket från Karmaloop.com. När jag fyllde 23 fick jag en valfri guldklocka av Johannes, och snäll som jag var valde jag inte en Michael Kors-klocka som jag först ville ha.;) Jag hittade denna på Karmaloop.com och jag (Johannes också?) är glad att jag inte valde en klocka för massor av tusenlappar när denna var minst lika snygg!! Med denna klocka fick jag även med 3 olika armand, guld, vitt och svart. Kul med variation! Fick även plånboken med döskallen på av honom:). Tubtopparna är helt basic och kommer från Ellos, sen hittade jag äntligen guldiga fjäderörhängen (som jag har letat som en gnu efter!!) från Gina. 


Sen var det lite grejer jag hittade från Lager 124, t-shirt och lackleggins. Armbanden och skärpen kommer från Vila.


Hur många toppar är jag uppe i nu tro? Kanske 130 st? Haha, ska ta och räkna snart. Har ju råkat tillkommit några sen sist! :-) Även en stor garderobsrensning behövs!




Back on track!

Hej mina stackars bloggreaders!
Jag har inte uppdaterat på länge, jag veeeeet, sorry! Jag tröttnade helt enkelt när jag aldrig hade bilder att lägga upp till er. Men nu är det nya tider!:)
Det har hunnit hända mycket sen jag skrev ett "ordentligt" inlägg senast. Det har blivit vår, jag har blivit 23 år, jag har sålt bilen (ohh, yes) och jag har köpt en ny mobil med en ordentlig kamera!

Jag ser ut som vanligt iaf! (Jag i lördags)



Jag skämdes över min stenålderstelefon, fick ju tusan prata i smyg när ingen såg för att inte bli utskrattad.... Så då var det väl dags att köpa en ny insåg jag. Fick bli en såndär smart telefon med touch-screen. Fattar den fortfarande inte riktigt...:)



Sådär, nu är det bara ni fortsätter att klicka in här då och då. Nu kommer det bli uppdates med bilder!

jag älskar hår

Nästa gång jag gör om mitt hår... (bilderna till höger)

 

Tycker den översta färgen är riktigt snygg. Eller vill man bli mer blond till sommaren? Kan.inte.bestämma.mig!! Vad tycker ni?

Till salu!

Köp bilen!!



Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus