Höst-inspo

Blää nu märks det att jag är frisk, för fy fasen vad uttråkad och rastlös jag är nu på att vara hemma! Har ju bara sovit och sovit de senaste dagarna. Jag ska slå på en film snart. Blir The cabin in the woods och somna till den förhoppningsvis så jag är utvilad och pigg imorgon!
 
Jag har gjort ett höstinspirationscollage till er! <3
 


 

Salong Fåfäng, gift dig med mig!

Nu börjar jag äntligen bli frisk efter min lilla feberrusch jag fick i måndags. För 1:a gången sen dess duschade jag av mig mitt febersvett och gick utanför dörren. Hade nämligen frisörtid idag, och jag är minst sagt nöjd. Jag älskar salong Fåfäng!!:):):)
 
 
Jag känner mig inte naken, rädd och exposed! Jag fullkomligt älskar det!

osammanhängande

Självklart orkade jag gå upp kl 06:00 imorse och kraftvandra till jobbet. Det är ca 9 km och det tog 1 h och 17 min. Nu ligger jag hemma och är förkyld som ett as, jag nyser och snorar och har ont i ansiktet och huvudet. Jag äter torkade russin (så sjukt sötsugen och det var det enda som fanns hemma) och dricker kaffe. Jävligt äcklig kombo faktiskt. Och russin innehåller för mycket kolhydrater, men det struntar jag i för tillfället, för det är synd om mig nu.
 
Nu ska jag fokusera på att bli friskt till på lördag, för då är det kräftskiva med jobbet! Det blir med andra ord lugna dagar på jobbet så jag inte sliter ut mig.
 
Hittade ett program som "förskönar" bilder. Asså kolla in ögonen!!

Nu jäklar

Imorgon ska jag banne mig gå till och från jobbet. Jag är peppad. Hur lång tid tar det att gå 8-10 km i snabb takt tror ni? Jag går nog två timmar innan jag börjar, tror inte det ska ta längre tid.
 
I övermorgon är det 4 veckor kvar till Ibiza. Jag är helt säker på att jag kommer vara i bra form tills dess:) Med rätt inställning klarar man ALLT!
 
Hey hooo, lets GO!!
 

Fyra nyanser av blont


mobilblogga?

Nu ligger jag på sängen hemma hos mor o Ronnie. Det känns konstigt att åka till Hällefors utan att träffa varken mor eller far! Modern sov när jag kom hem från kräftskivan inatt, och hon åkte till Karlstad när jag sov imorse. Fadern var på Noramarken och jag hinner inte träffa honom för jag lär åka hem till Örebro snart.
Gårdagen var sjukt trevlig!! Verkligen jättetrevligt att träffa alla.

Hoppas detta inlägg publiceras, det är nämligen första gången jag mobilbloggar.


Weekend again

Guten evening stalkers:)
 
Nu ni, ja nu ni, nu har jag äntligen tagit helg! Jag har slitit hund i 7 dagar med ombyggnationer på jobbet. Det i samband med broccolikvistar till daglig föda så känner jag mig sjukt redo för några dagars ledighet. Känner ingen i hela världen som är mer värd helg än mig faktiskt, jag är fan mer värd ledighet än Obama himself typ.
Hur ska jag spendera mina kommande 83 lediga timmar då? Jo, det ska jag berätta.
 
Imorgon ska jag vakna när jag vaknar av mig själv, vilket jag tippar på blir runt 6-7 tiden (van att gå upp då). Ska slå på kaffe och ha morgonmys i soffan framför nyhetsmorgon på tv4. Så sjukt skönt att starta dagen på det viset! Sen ska jag ut på stan för lite bankärenden, shopping och lunch med mitt ex (hetsa inte upp er nu, jag är fortfarande forever alone och jag vill vara det!).
Sen slutar frugilugan jobbet och ansluter till stan kl 14. Vi åker med dieselfreddan till Hällefors kl 16 och därifrån åker vi till sheerwoodskogen på kräftfest, ute i djupaste djupaste skogen med förhoppningsvis massor av roliga människor! Ska bli skoj att träffa oldies från förr, och jag längtar efter att träffa tjejerna igen:)
 
När festen känns klar ska jag i ruset ta mig hem till mor och Ronnie för att sova. Dagen efter kommer pappa och hämtar mig och vi åker till Silvergruvan. Därefter tar jag helgen som den kommer. Får se om jag åker hem på kvällen eller om jag åker hem på söndagen. Ska iallafall se på bio med Örebrotjejerna på söndag kväll. Sjukt peppad på att se Magic Mike, hade jag haft pojkvän hade han varit mitt frikort.
 
Hoppas ni får en gudomlig helg mina små vägglöss!! <3
 
 

Inspiration

Hoppas ni haft en mysig/trevlig/rolig helg! Jag har chillat eftersom det varit jobbhelg för min del. Sumpade hela ätardagen igår!! Åt enbart en Grandiosa till lunch på jobbet. Sen gick jag till Hemmakväll och köpte 1,2 kg godis (åt ca 15 godisar), sen blev jag att må illa och kunde inte äta varken mat eller godis på hela kvällen. Så nu ligger 1 kg godis och bara lockar mig här... Så ovärd ätardag!
 
Nu till nått helt annat.
 
Jag blir tokig!! Jag är så fruktansvärt inredningshorny nu så jag klättrar på väggarna och kan inte sova om nätterna! Eller typ iallafall.
Jag ska visa exakt vad min stil. Skickar med några bilder som är perfekta. Ska bli så kul att visa er bilder på mitt hem när jag är klar! Tv-rummet börjar bli klart, måste bara vänta på att bordet blir tillverkat, samt att min klocka blir levererad från MIO. Sen är det lite småplock i sovrummet också. Lovely:)
Därefter får sig köket en omgång!
 
 
 
 
 
 
 
 
Här kommer bilder på hur jag vill att köket ska se ut. Jag kommer självklart inte renovera och byta köksluckor osv då jag bor i en hyresrätt, men möblerna och stilen ska jag kopiera.
 
 
 
 
 
PERFEKTION!
 
 

Fitspo

Imorgon har jag min ätardag... jag längtar efter min pannkaksfrukost! Men samtidigt får jag lite ångest och vill bara köra vidare nu när det börjar gå så bra. Men jag vet att jag kommer fortsätta i rätt riktning oavsett om jag äter det jag vill imorgon. Det vet jag. Har man ingen ätardag i veckan ballar man ur så småningom.
 
19 dagar, -5 cm på kärlekshandtagen, det börjar hända några synbara grejer nu:)
39 dagar kvar.... det hinner hända mycket på 39 dagar.
 
FITSPO, sök på det på google om ni vill ha inspirerande och peppande bilder! Alla kan se ut så, man måste bara kämpa för att nå dit... körkörkör!!!
 
 
 
Detta grejar vi!
 
 
 
 
 
 
 

Uggs, wedge trainers och boots

Nu hoppar jag vidare till nästa ämne för att få förra snabbt undanstökat.
 
Min svaghet här i livet, skor. Jag har 18 par ståendes i hallen. Sjukt va. I know.
Men jag behöver höstskor, de flesta i hallen är high heels och löpardojjor.
 
Vad jag cravar efter i höst. Stickade uggs, wedge trainers och höstboots i camel.
 
 
 
 
Vart får jag tag på dessa?! De sista är viktigast. Och de i mitten. Eller äääähh, när jag tänker efter är alla lika viktiga.

Varning för lååångt inlägg

Godkväll followers!
 
Idag har jag varit (och är fortfarande) så lycklig! Jag vaknade redan med ett lyckorus i kroppen, för att jag visste att, no. 1: lägenheten ser fantastisk ut. Det första jag gjorde var att ställa mig på vågen för att kolla läget efter 17 dagars diet, lyckoruset höjdes ytterligare ett snäpp när vågen visade -4,3 kg. Min kropp har alltså svarat positivt på dieten Henrik tagit fram till mig och jag mår bra av den trots att den är tuff.
Bilen har varit en missär de senaste månaderna, trasig, gick ej igenom besiktningen, körförbud, massa böter och allt tråkigt man kan tänka sig. Med lite hjälp så fick jag lyckorus no. 3 idag: bilen fixad, ombesiktad utan anmärkning, fått parkeringsplats så jag slipper oroa mig för böter och inte nog med det så är den blänkande ren.
Och när vi redan är inne på "hjälp" så kan jag även konstatera att jag har starkare och tryggare band med mina nära och kära mot vad jag någonsin haft med någon. Jag har fått hjälp och peppning när jag mått som sämst, uppiggande och stöttande ord när jag varit som mest nere. Jag har fått en ny gnista och värdesätter helt annorlunda nu jämfört med för t.ex ett år sen. Jag har lämnat gammalt, ytligt och ruttet bakom mig och satsat mer på de/det som betyder mest, de som faktiskt bryr sig om mig och som jag kan lita på till 100%. Jag själv har även släppt egot och börjat bry mig mer, på riktigt nu.
Jobbet har börjat gå fantastiskt, jag har aldrig haft så mycket kreativitet och inspiration i kroppen som nu, och det märks på det jag utför. Jag är sjukt trygg i mina arbetsuppgifter och känner mig stolt över de jobben jag gör. Jag är oerhört tacksam för att jag fått ett jobb som jag snarare ser som en passion än ett tidsfördriv att tjäna pengar på men inte trivas med. Det är detta jag vill göra och gå vidare med. Satsar till 100, för jag vet exakt vart jag är och vart jag vill komma.
 
Jag har mått dåligt under senaste året, mycket motgångar, separation, pengabrist, avklippta band när jag hade behövt hjälp som allra mest, för mycket plågande av kroppen med alkohol, för lite sömn, skräpmat och dåliga rutiner. Visste om mina falska relationer till människor, men mådde bra av det tillfälliga endorfinet de gav mig. Fattade nog inte riktigt själv vad som hände.
 
Jag behövde förändring. Jag tog tag i saken i våras och fick förändrig. Det blev många timmars terapisnack och tårar, jobbiga beslut och sanningar att både höra och att dela med sig av. Men det behövdes för att bygga nått nytt och bättre! Jag har aldrig mått så bra som nu, aldrig haft så starkt psyke och varit så trygg i mig själv och alla runt omkring mig som jag är nu. Nu känns allt bra och äkta. Jag ser mig själv med nya ögon och jag har kommit långt, visst finns det fortfarande förbättringar att göra, jag är på god väg att bli den jag vill vara.
 
Så ni som undrat vart jag tagit vägen... jag kan med stolthet säga att jag renoverat! Mig själv och allt runt omkring:) Jag har haft en fantastisk sommar med mycket resor, umgänge med både gamla och nya vänner, nya platser har upptäkts och jag har lagt Örebro åt sidan en stund för att utforska nya ställen, finns så mycket mer att göra än att supa sig dyngrak på strömpis varje ons, fre och lör. Jag vet att restrerande året kommer bli ännu bättre. Många roliga och glada minnen från sommaren och ännu mer har jag att se fram emot!:)
 
Detta blev ett långt och djupt inlägg... men kände att det behövdes skrivas ner. Något jag själv kan gå tillbaka till i framtiden och kanske eventuellt hjälpa någon som är i samma sits som jag varit i.
 
Det var allt för mig ikväll, och jag lovar att jag aldrig mer ska skriva sånna här inlägg.
Tack för mig! Puss och kram!! <3
 
 
 
 
 
 
 
 

Drömlägenhet

Håller på att planerar min lägenhet... På söndag ska jag att måla tv-rummet. Det ska bli vitt på alla väggar, målade ju bara "soffväggen" vit förut. Sen ska jag köpa en ljus ryamatta samt att jag och Henrik ska göra ett nytt bord till mig, betong och eu-pall är ledord. Sen ska jag köpa två bollblommor på stam, samt hängande lyktor i fattigmanssilver. Mer på inköpslistan: ljushus i zink, silvrigt ljusfat, en vit Buddha, krusifix, parisklocka... Åhh, min lägenhet kommer bli snyggast i världen, en riktig drömlägenhet!! Såhär såg det ut för nån månad sen, lite nytt har tillkommit sen dess dock.
 
Men nu väntar nya tider... sooo exited!!
 
 

Till Ronnie

Snart är det jaktsäsong, skjut djur med snygga horn. *hintihint* :)
 
 
 
 
 
 
Mamma, hur kan du inte tycka detta är snyggt?

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus