Halloballo

Bara 10 timmars jobb imorgon, sen JÄVLAR tar jag helg igen
 
Bilder från förra helgen, Lindas bilder som jag så oförskämt har snott.
 
 
 
 
 
 
 
Inte förrän många timmars tänkande kom jag på varför någon människa valt att trycka namnet "Dr. Anita Lay" på namnbrickan... Anita Lay, Anitalay, Initalay, I need to lay. Hahaha, så himla vitsigt
 
 

Dr. ANITA LAY

Sjukt mumsig brud jag var igår....

Halloween-inspiration

Jag har druckit för mycket kaffe så nu kan jag inte sova!! Ikväll har jag förberett min utstyrsel för morgondagens halloweenfirande... Nu letar jag inspiration och tutorials för makeupen... Jag tror jag kan greja det här, jag kommer bli galet snygg!
 
 
 
 
 
 
Imorgon ska jag ut på linsjakt. Hoppas innerligt att jag hittar vita linser!

Paella

Jag sitter just nu och småfnissar åt att jag kom och tänka på ett annat roligt minne från Spanien som jag känner att jag vill dela med mig av... Inga nakenheter denna gång:)
 
Det var en kväll när vi skulle ut och prova på att äta Paella. Vi hade sett på flera resturanger kvällarna innan när andra gäster beställt Paella och det såg så trevligt och gott ut när servitriserna kommer in med stora stekpannor och serverar från den stora pannan vid borden. Sagt och gjort letade vi på en resturang vid havet vi tyckte såg trevlig ut som vi slog oss ner på. Personalen var supertrevliga och vi valde "mixed Paella". Servitrisen kommer in med en gigantiskt stekpanna och serverar oss, tallriken bestod av bl.a krabba, räkor, musslor, kyckling, kött, klor, tentakler (?) osv... verkligen mixed!
 
Vi intar maten med försiktighet eftersom skal och ben och fett och brosk och allt möjligt sitter kvar på köttet. Vi säger inte så mycket utan koncentrerar oss på maten och vet egentligen inte vad vi tycker om denna spännande mix... förutom att det inte går att slänga i sig maten, av ren hunger, om man inte vill få i sig knastriga saker i munnen.
Klart och tydligt ser vi iallafall Sofie skrynklar ihop ansiktet av obehag för varje tugga hon tar... "Fyyy.... det här är lika läskigt som att åka karusell!!!" och då och då hörde man "huuu.... hooo.... iiiihh...." när hon tuggade i sig de små bitar hon pillade ur med gaffeln från Paellan. "Det är som ett lotteri, man har ingen aning om vad man får i munnen! Ohh fy nu knastrade till mellan tänderna igen!!" HAAHAAHAA, man såg verkligen hur Sofie kveeed av matupplevelsen!!!
 
Ja, vi kan ju iallafall konstatera med denna (faktiskt fantastiskt ruggiga) kväll är att norrlänningar inte ska äta annat än renkött med potatis. Och en annan sak vi återkom till: det kan lika gärna vara människokött, inälvor eller annat snusk vi äter!!
Så vi kan göra en ytterligare konstatering: det man inte vet lider man inte av...
 
 
 
 
 
 
 

Good, better, best

Get your ass back home...
 
 

Ibiza del 2

Rolig kompis jag är då... Somnade efter jobbet när jag kom hem vid 17:30 idag, skulle ta en Ipren mot min magvärk och vila. Jag vaknade halv tolv. 23:30!! Skulle träffat Lisa, men man kan kalla mig slut som artist och dålig kompis!
 
Lägger upp lite bilder jag blev taggad i på facebook från Ibiza!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nu ska jag slå på en film och försöka somna. Jobb imorgon!
 
 

Vitt is the shit

Idag har jag varit ledig och målat vidare i lägenheten. Vittvittvitt is the shitshitshit!
Snart lever jag i en helvit värld. Längtar tills jag är helt klar med lägenheten... Snart klar med sovrum och tv-rum iallafall!
 
 
Love to you!
 
 
 
 
 

Style by Joanna

Sometimes I look at myself and wonder. Why am I not a fashion blogger?
 

Elit-idrottaren

Alltså...
 
Biverkningarna på mina mediciner är bl.a: störd verklighetsuppfattning, okontrollerade kroppsrörelser och spasmer. Haaa haa haha, jag dör, det förklarar varför jag var så konstig idag!
 
 
 
Nejdå, inte fått några konstiga biverkningar förutom illamående, och det är ju inte så häftigt! Men medicinerna hjälper iallafall lite, gör inge ont att andas längre. Så jag är redan på bättringsvägen, tjihoo:)
 
Tycker det är så himla fränt att jag åker på en Ibizaresa med tjejerna, och när jag kommer till sjukhuset frågar läkaren om jag överansträngt mig med träningen och om jag idrottar på elitnivå, eller om jag är överstressad.
"-Jovisst tusan, det har vart mycket på senaste tiden... jag slog världsrekord i sömngång häromdagen."
 
 
...haha, ja ni. Jo rå så att...
 
Godnatt:)
 
 

Tietzes syndrom

Senaste veckan har jag haft ett tryck för bröstet och ibland känns det som knivhugg mot hjärtat. Det gör ont att andas, räta på ryggen, hosta och lyfta, fick en liten kram av en vän igår och jag höll på att svimma -så ont gjorde det! Inatt var det olidligt, så jag åkte till sjukstugan för att kolla upp om jag var på väg att få hjärtinfarkt... Efter smärtsamma undersökningar fick jag diagnosen "tietzes syndrom" (roligt namn, jag vet!:). Det är alltså en sjukdom, en inflammation man får i bröstbenet och i bröstbrosket som ger otrolig smärta!! Orsaken är lite oklar, överansträngning och psykisk påfrestning är vanligast.
 
Jag fick iallafall utskriven medecin för tre veckor framåt, hoppas det går över!!!
Vill inte ha "tutt syndrom"!!!!!!!
 

Goa/Indien?

Nu är jag res-sugen igen. Jag har googlat hela kvällen och blivit helt insnöad på GOA i Indien. Thailand är ju också ett alternativ, men samtidigt verkar Goa vara något helt utöver det vanliga. Kulturen, människorna, livsstilen... Dock är ju indier ruskigt osnygga, ohygieniska och sen kan de ju knappt engelska för den delen. Men fasen så intressant det vore att åka till Indien för att uppleva deras kultur, jag tänker backpackerväska, harembyxor, cobror och magdans.
 
Jag vill backpacka nånstans i vinter!!! Och det är bäst att passa på nu när jag i princip får ta ledigt hur mycket jag vill under resten av detta + kommande året. År 2014 är jag nog tillbaks på 5 v. sem/år igen. Satsar på 14 veckors semester i år, är uppe i 8 än så länge.
 
Tips?
 
 
Två sköna bilder från Goa
 
 
 

Ibiza del 1

Godkväll godbitar!
 
Här kommer några av mina mobilbilder från Ibizaresan... <3
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Barcelona...
 
 
 
 
 

Spontanonsdag

Det vart en liten spontanutgång igår med Emelie, Sara och Sara... Haha alltså kvällen var helt fantastisk, det var så himla mycket konstiga och roliga saker hela kvällen. Och igår tog vi i hand på att vi ska till Åre och Jukkasjärvi i vinter. Så nu har vi nått att se fram emot!
 
 
 

Min lilla incident...

Jag måste dela med mig av en helt magisk incident från våran Ibizaresa. Det är en alldeless för fantastisk händelse för att hållas hemlig... och eftersom den handlar om mig så kör jag. Here we go!
 
Första kvällen på Ibiza gick jag och tjejerna ut och tog några drinkar på en pub nära vårat hotell. Gick till Burger king och käkade, sen hem till hotellet. Vi hade 2 rum bredvid varandra på 3:e våningen, och det gick att öppna upp en dörr mellan våra rum, så vi hade den öppen hela tiden. Vi somnade gott 1:a natten.
 
Kl. 06:00 vaknar Lisa av att jag kliver upp ur sängen och in på toaletten, sen somnade hon om.
 
Strax därefter vaknade Sofie och såg att deras ytterdörr stod på vid gavel, så hon klev upp och stängde den.
 
Själv vaknade jag längst bort i korridoren, längst inne i ett hörn mittemot en läskautomat, på hotellet. Jag var helt förvirrad och fattade först inte vart jag var, såg bara läskmaskinen framför mig och en lååång korridor. Fattade tillslut att jag stod på helt andra sidan av hotellet, som var utformat som ett V ungefär, och vi bodde näst längst bort på andra sidan. Sen hörde jag massa röster från ett gäng (som antagligen var påväg hem från nån nattklubb) som gick nånstans i närheten, antagligen i trappen påväg upp mot sina rum, antagligen till den korridoren jag stod i. Jag kollade ner på min kropp och insåg först då....
 
....ATT JAG VAR NAKEN!! Jag har alltså gått i sömnen, näck, på hotellet!!!
 
Och människorna kom närmre och närmre och jag fick panik och stod  tryckt i hörnet för att inte bli upptäckt! Tack och lov bodde de så pass långt bort att de inte såg mig.
Fattade att det går ju inte att stå här halva dagen, så jag började småspringa mot våran sida av hotellet, fick gömma mig då och då när jag hörde folk, men tillslut kom jag fram till våran dörr, som var stängd. Jag hade panik och knackade hysteriskt för att få komma in, tog ganska lång tid innan det hände nått, men grejen var den att det var ingen utav mina vänner som öppnade dörren åt nakna mig... det var en spanjorska! JAG BEFINNER MIG ALLTSÅ PÅ FEL VÅNING!! Hon kollade nyvaket på mig, och jag bara "wrong room", och sprang därifrån.
 
När man är i den situationen att man måste upp en våning börjar man tänka lite... Vad är bäst att ta för väg, hissen (tänk om dörrarna öppnas och det står ett efterfestargäng utanför) eller ska man ta trappen. Jag tog trappen. Sprang till rätt rum och Sofie öppnade och höll på att dö av garv. Alla tjejer vaknade och jag kunde liksom inte motstå att berätta allt detta för dom. Det blev en riktig skrattfest den morgonen! Hmm, videobevakning i korridoren btw? Hotellpersonalen? Har jag mött någon när jag gick i sömnen påväg ner? Hahaha
 
Jag gick inte utanför hotellrummet på ett helt dygn efter det.
 

Kreativitet

Hej!
 
Vi kom hem överlevande från Ibiza:) Haft fullt upp sen jag kom hem. Lägger ut bilder på torsdag när jag är ledig!
Detta pysslade jag med när jag kom hem från jobbet idag. Nu lägger jag full fokus på lägenheten och inredning igen!
 
Tyckte mitt ljusfat jag har på tv-rumsbordet var så tråkigt, så jag piffade upp det lite. Jag gillar lite marockansk stil, så gjorde ett marockanskinspirerat ljusfat:) Jag dekorerade blockljusen själv faktiskt, köpte gammalt handskrivet papper som jag klippte till och eldade kanterna på, sen knöt jag lite hampasnöre runt.
 
Mittenbilden är hur ljusfatet såg ut innan. (sen är det lite andra detaljer från min lägenhet)
 
Tillverkningen:)
 
...resultatet!
 
 

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus