Jobbjobbjobb

En dag som skulle ha vart 12-18 på jobbet, blev tillslut 10-20. Blaaah, typiskt när det är så fint väder! Hoppas det blir lika rart väder på fredag, lördag och söndag... För då är jag ledig!




PS. Imorgon ska jag se Sex and the city 2. Wihoo!

Hej på er

Hemkommen från några timmars övertid på jobbet. Solat, fixat matlåda, ätit, diskat -check. Så ser mina vanliga dagar ut typ. Kul va?

Igår var det dock ingen vanlig dag! Först shopping långt innan tuppen gol, sen tog jag ur mina extensions (skönt att kunna klia sig ordentligt i hårbotten!), efter det vankades det bloggträff för mig och Lisa med Veckorevyn på BIKBOK. Det var ett skojigt event, och det bästaste: man fick en mycket fin goodiebag. Fick massor av bra grejer; dust it, trosor, läppglans, nagellack m.m. Därefter gick jag och Johannes på förhandsvisning av "Kommissarie Späck", som förövrigt var den sämsta filmen ever. Kolla inte på den. Men gratis är ju gott som man brukar säga.

Jag har jobbhelg framför mig, så jag kommer nog inte göra de vildaste äventyren i helgen. Kanske ett par glas vin hos Lisa imorgon, då jag inte vill vara hemma eftersom Johannes har fest med sitt skiftlag... Huhhh.


Blev en bild i rampljuset på bloggminglet.
Bjuder på den trots att det ser ut som jag har tagit lugnande och stoppat upp en pinne i stjärten.

Mediamarkt

Somnade klockan 03:00 inatt. När Johannes kom hem från jobbet 06:00 var det bara att dra mig upp ur sängen och åka iväg till Mediamarkt som har premiär. Det var HEEEELT galet! 11 kassor var öppna och 1,5 timmes kö i varje kassa! Folk har köat utanför sen 3 inatt, så jag är glad att vi slapp det iaf...

Jag var ute efter en kamera, skulle köpt en systemkamera (den var grym och kostade bara 1990:-), men så fick jag beslutsångest om jag skulle ha en digitalkamera istället (kostade 777:-), och kände inte för att stå i så lång kö för de små summorna. Fan, jag vill ju ha båda två! Systemkameran kan man ju ta grymma bilder med, och digitalkameran kan man ju ta festbilder med. Vilken ska jag ta?! Båda?! Fast nu behöver jag nog inte oroa mig, systemkameran är säkert slut eftersom de i vanliga fall kostar typ 10 000:-.....

Sen hittade vi en bänkdiskmaskin vi vill ha också. Men det var beställningsvara eftersom de inte hunnit fått in annat än skyltningsex än. Så värt att slippa disken!



Klockan 15 idag ryker mina extensions i håret. Jag kommer känna mig rädd, naken och exposed. Minst sagt. Kommer bli fett nice att trassla ur dreadlocksen jag haft i hårbotten de senaste 2 månaderna. Om de går att trassla ur vill säga. Men nästa fredag åker håret i igen, och då har jag hunnit fylla på färg i min utväxt tills dess också. Usch att allt måste vara så dyrt!


Bye bye mitt långa hår. Kommer sakna dig!

Tensta m.fl

Den här pumpandes i bilen... Det är grejer!


Prince of Persia

Nu sticker vi iväg på lite tisdagsmys och tittar på bio. Ni som känner mig och Johannes vet som bekant att Johannes är ett TV-spelsfreak, så jag är snäll och går med på att kolla på Prince of Persia... Bara för honom... OM han bjuder mig på snacks. ;)


Ge mig, ge mig...

Marin stil, vill ha allt, helst idag! Hittade detta bra collageprogrammet igår, men synd bara att texten måste stå sådär i mitten. Någon som vet hur man får bort texten? Eller har ett bättre gratisprogram jag kan använda?


Jaja, hursomhelst, tycker det är superfräscht med marint på sommaren. 



Lycka är att hitta pengar

Idag hittade jag pengar på backen. Visserligen inte så mycket så jag blev miljonär, men det var 200:- iaf! De åkte rakt ner i fickan... :)

Det fick mig att tänka på en annan gång, för 2 år sen när jag och några vänner var på Frimis. Massa folk står i baren och beställer drinkar, men det är nästan ingen på dansgolvet utan ganska tomt överallt. Då fick jag syn på en liten, liten ihopskrynklad papperslapp bakom alla vilda huliganer som stod och försökte pressa sig fram för att beställa drinkar. Gick fram och tittade, och jovisst var det en 500 lapp. Det är ju knappast så att man ropar ut "ÄR DET NÅGON SOM TAPPAT 500:-?!" Den smög försiktigt ner i fickan den också... Jag frågade självklart mina vänner, men ingen av dom hade tappat pengar. Det var halva priset i baren, så alla vi fick några drinkar var för den slanten:)

Och en annan gång, för kanske 8-9 år sen när jag hade kontantkort till mobilen, så var det någon som laddat på min telefon (antagligen skrivit in fel telefonnummer) med 1000:-, för jag kommer ihåg att jag frågade mamma och pappa om de hade gjort det, men icke.

Måste ju säga att även om det inte är mycket pengar det handlar om, så blir man ju jätteglad! Det gäller bara att ge tusan i att tänka på den stackaren som tappat dom. Skylla sig själv, eller hur?



Har ni hittat pengar någon gång?

10 red roses

Igår fick jag 10 röda rosor av min söta kusin och moster när de var här på besök. Tänk att rosor kan förgylla ens dag så mycket, varje gång jag går förbi köket får jag en lyckokänsla av den röda buketten som står på köksbordet. Älskar röda rosor!


Bild lånad från google

Jag vet att jag bloggar dåligt, men det är inte så kul att blogga när jag inte kan lägga upp egna bilder. Men på torsdag klockan 06:00 öppnar Mediamarket, och då kommer jag stå där i kön för att fynda en bra kamera. Har hört inside information om att de kommer sälja ut en Canon systemkamera för ynka 1500:-, låter spännande!




Snåla smålänningar? Nope.

Den här helgen har varit fantastisk! Fått en del nya intryck kan man lugnt säga...........

Idag firar mormor och morfar guldbröllop! Dom kom in till stan med mamma, Monica och Amanda och vi åt mat på grekiska kolgrillsbaren. Maten var god, men jag hade nog uppskattat den mer om jag inte druckit de sista shotarna igår, haha.

Vi kan ju ta död på myten om att smålänningar är snåla. Igår fick jag motsatsen bevisad. Han beställde in mer än en stekare på stureplan.

Imorgon är det jobbdax igen! Godnatt!

Äntligen FREDAG!

Äääääntligen ledig!! Och jisses vilket väder det var igår då? Regnet vräkte ner i flera timmar och åskan dundrade och blixtrade natten lång... Vi blev även utan vatten i lägenheten hela natten. Men jag tycker det är mysigt att somna till regnet som piskar mot fönsterblecket.

Idag ska jag fixa en massa som man inte hinner med på veckodagarna annars.

  • Spinning kl. 12
  • Sola
  • Duscha, göra inpackning i håret, raka benen, måla tånaglarna, ansiktsmask (vem tusan hinner göra det dagligen?)
  • Reklamera mina stripperheels som det gått sönder en rem på
  • Reklamera min mobil som fortfarande inte funkar som den ska
  • Gå till nagelteknologen och laga en nagel som gick av i veckan
  • Ringa GodEl, hur tusan kan vi få en elräkning på nära 800:-?!?!
  • Städa
  • Tvätta

Kan knappt förstå att jag är ledig! Vilken lycka! =)
Kanske man hinner med att träffa de här sötnötarna sen också?!


Varning: Tråkigt jobbinlägg

Sorry för dålig uppdatering.

Imorgon är det 96 arbetstimmar sen jag var ledig sist... Alltså 12 dagar sen. Jag vet inte om det är värt att maxa sin lön (får jag ju inte veta förrän den kommer i slutet av juni). Är på jobbet typ 8 -10 timmar om dagen, när jag kommer hem kan jag inte koncentrera mig på annat än jobbet, och när jag sover; (tadaaa) drömmer jag om jobbet. Depression, sömnproblem och klimakterie tror jag är mina bieffekter. 11 timmars pass imorgon, sen är jag ledig och back on track igen. FY FAN VAD SKÖNT!

Jag har gjort massor av annat också, men oooooooorkar inte berätta. Som sagt, back on track imorgon igen!




Effektivt

Idag skulle jag haft min enda lediga dag på 11 dagar... hade inget att göra, så jag åkte iväg och jobbade extra. Men känns ganska bra eftersom det är kristihimmelfärds och därmed dubbelt betalt! Tjihooo, kommer inte ångra mig när lönen trillar in innan midsommar! :)

När jag kom hem laddade jag ner "the best of Warp brothers" och gav mig ut i regnet och sprang. Knappt så jag tror på mig själv när jag skrev det där, men så hurtig var jag tydligen.

Det var den här gamla klassikern som gjorde mig heltänd på en springtur:



När jag var helt nersvettad och fräsch efter turen runt väster sprang jag in på ICA och köpte tacos. Blev så sugen när Lisa MMS:a mig en bild på tacosgrejer tidigare idag.

Haha, hittade precis den här bilden... När vi var som tjusigast! :P

Payback time

Jag vet att ni är några som läser den här bloggen, och nu behöver jag er hjälp! Jag är så irriterad på en person och behöver inspiration... Ni får vara anonyma...

Vad är det absolut elakaste ni gjort mot någon?


Payback is a bitch.

Smells like Kurt Cobain

Jag har kört bodypump idag. Den här remixen är så grym att lyfta vikter till!! La på lite extra idag, så vi får väl se om jag tar mig ur sängen imorgon...


Gonatt

Idag har jag inte gjort många knop. Ätit en kattmacka och mosat en påse ostkrokar. Jag VET, jag, Sofie och Maria Montazami verkar tydligen vara de enda i hela världen som säger ostKROKAR. Vad säger ni, bågar eller krokar?

Vi hade skitkul igår, jag och tjejerna. 1100 personer på FRIMIS igår och det var helt grymt! Jättebra musik och fullsmetat med folk. Vi dansade och dansade och träffa på lite bekanta ansikten. Man ville bara dansa hela tiden, om man var påväg bort började en ny grym låt och det var bara att fortsätta! Helt plötsligt var klockan 2 och musiken tystnade... Inte ofta jag brukar hålla ut fram till stängning.

Starka tjejerna var idag och jobbade... Linda började tidigt imorse och Lisa vid lunch. Jag hade inte pallat att jobba idag. Även Johannes jobbar nu, 18-06. Men nästa helg när dom är lediga är det min tur att jobba. Och då ska vi ju antagligen till FRIMIS igen.

Usch jag har brutal söndagsångest idag... Har ju varit ledig i 3 dagar, men jag får bara mersmak. Imorgon är jag tillbaks i ekorrhjulet, och har bara ledigt 1 dag på 11 dagar framöver. Fan.

Dags att hoppa i säng nu. Orkar inte lägga upp gårdagens bilder idag. Godnatt!


Min dag på stan

Nu är jag hemma från min lilla stadstripp! Mycket folk på stan idag. Trodde halva Örebro skulle vara på Behrn Arena och kolla på Metallsvenskan? Johannes och gänget är där iallafall. De skulle börja förfesta klockan 10:00 i morse... Undra hur trött han kommer vara innan banden enns börjar spela ikväll? Haha...

Jag fick med mig lite nödvändigheter från stan:


Haha, nu när jag tittar på bilden så ser jag att min nya partyväska ser ut som ett litet tangentbord!! =)



Såg även väääärldens finaste studentklänning!! Varförvarför tar jag inte studenten i år?! Bilden är inte så bra, men klänningen är helt perfekt, vit med massor av spets... Även om jag gick i 7:an i år hade jag lätt köpt den till studenten (och helt enkelt vilt gissat vilken storlek jag skulle ha 5 år senare...). Från Gina Tricot.



Man kanske kan ha en vit klänning i sommar ändå, fastän man inte tar studenten? Och "dressa" ner den lite, med ex. skärp och kofta som skyltdockan har? Hmm... kanske ska gå upp och prova den imorgon iallafall!


Hålla låda ikväll. Vinlåda. Bag in box!

Nu beger jag mig upp på stan i väntan på att favvosarna slutar jobbet. Sen blir det tjejkväll med utgång!


Bild på min fiiina tavla jag fick av Lisa i 22-årspresent!







Hörs snart!

FRIMIS PREMIÄR

IMORGON! Oj, det kommer bli grymt!



Dax att bli stammis igen! ;)


Tjejsyndromet

Jag kommer i vilken sekund som helst dö av hunger.
Om inte irritationen tar kål på mig först.

Tur att jag hör hur ugnsfalukorven skriker "snart klaaaar!!" i ugnen...

Vilket bakverk!

Jag och Johannes kämpat och slitit hela eftermiddagen med att baka. Det blev blåbärspaj med vaniljsås! Gud så god den blev!



Eeeh, ok jag erkänner. 50:- på Coop, ta ur pappförpackningen, halvtimme i ugnen. KLART!
Men god var den iallafall   :)

Och om jag ska bekänna en till sak... Sådär lite sås la jag på för att det ska vara fint. Såhär har jag egentligen:


Seg söndag

Åhh, jag är helt död efter gårdagen. Kom hem från jobbet klockan 16:00 och har sovit sen 18:00 tills nu. Var pigg imorse, och det var ju tur det. Inte ok att vara bakis på jobbet...

Igår hade vi årliga pubrundan med jobbet. Det var tävlingar, sprit och dans som gällde. Vi var på Bishop arms, Bells och avslutade på Ritz. Riktigt lyckat, alla hade skitkul! Ska bli spännande att se hur vissa agerar på jobbet imorgon, lika proffesionellt? Haha, jag går inte in på några detaljer! :)


Såg ut såhär med ett av linnena från Quicksilver. Den med öppen rygg.


En del av personerna i mitt lag, som dock inte blev det vinnande laget, trots den stora insatsen.


Lite mer Intersportare. Sen står lekledaren Magnus framme vid cd-spelaren, nu var det musiktävling som gällde.

Sen var jag uppe i varv resten av kvällen/natten och glömde totalt att ta bilder... Ja, tur var väl det kanske? Haha...

Idag var jag och Johannes ut på promenix i solen för att få kondition. Det råkade bli Bic Mac på McDonalds med plusmeny. Så nyttigt blev det!


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus